reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No serio, i za pierwszym i za drugim razem trafiłam na taką super polozna. Bo u nas jest tak, że sami z przychodni przysylaja
Nie no, do mnie tez przyslali z przychodni, ale nie 10 dni z rzedu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Nie no coś ty :) ja piszę o wszystkim co mnie martwi :) u mnie synek na pewno raj siedzi dość nisko a raz przy samym pępku, podróżnik :D czuje wtedy w danym miejscu takie napięte, a te bóle to pewnie rozciąganie się macicy... Jednak to ten etap że brzuszki mogą nam zacząć rosnąć szybko, przynajmniej tak mi się zdaje

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mój narazie zmalał a był balon już ogromny :D ale właśnie widzę tak jakby na boki się rozszedl więc pewnie przez to wygląda na mniejszy :) no mój też taki podróżnik właśnie :D raz tu raz tam :D

Z tymi położnymi często jest tak ze same musicie zgłosić do przychodni ze urodzilyscie i wtedy zostaje przydzielona pani która przychodzi do domu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie. I czasem trzeba sie upomniec o konkretna ilosc wizyt, bo jest w ustawie napisane ile sie nalezy(nie pamietam), ale czesto kozystaja z tego, ze kobieta nie wie i sie nie upomina.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

QUOTE="Margana, post: 16346533, member: 73400"]Nie no, do mnie tez przyslali z przychodni, ale nie 10 dni z rzedu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017[/QUOTE]
Mi nawet w sobote i niedzielę przyszła zastrzyk dać☺️ i od razu na Kacpra spojrzala. Po tych 10 dniach przyszła jeszcze raz na takie zakończenie

Jola gratuluje wózka [emoji4] ładny

Klaudia po porodzie nie masz na nic siły nie bierz za dużo
Ja mam torbę z LaMIlou biorę
Piżamę
Szlafrok
Majtki
Pasta/szczotka
Żel/szampon/grzebień
Żel do higieny
A dla maleństwa
Kilka pampersow
Smoczek
Kaftanik śpioszki
Tyle miałam tez przy corce i wystarczyło spokojnie w zasadzie po porodzie leżysz odpoczywasz karmisz nic więcej
Ubrania na wyjście mąż weznie jak pojedzie po nas do wyjścia do domu
Tyle nie ma co targać za dużo bo potem wychodzisz z dzieckiem fotelikiem i torba

Vreska super wieści gratuluje chłopca !!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To dla siebie mam trochę więcej rzeczy zapisanych. Jeszcze to przemyśle, ale wydaje mi się, że wszytko co zapisałam się przyda.
Screenshot_2018-02-27-20-48-23-163_amw.app.babychecklist.png
Screenshot_2018-02-27-20-48-18-309_amw.app.babychecklist.png
Screenshot_2018-02-27-20-48-11-330_amw.app.babychecklist.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-27-20-48-23-163_amw.app.babychecklist.png
    Screenshot_2018-02-27-20-48-23-163_amw.app.babychecklist.png
    27,7 KB · Wyświetleń: 246
  • Screenshot_2018-02-27-20-48-18-309_amw.app.babychecklist.png
    Screenshot_2018-02-27-20-48-18-309_amw.app.babychecklist.png
    27,7 KB · Wyświetleń: 241
  • Screenshot_2018-02-27-20-48-11-330_amw.app.babychecklist.png
    Screenshot_2018-02-27-20-48-11-330_amw.app.babychecklist.png
    28,1 KB · Wyświetleń: 241
Mój narazie zmalał a był balon już ogromny :D ale właśnie widzę tak jakby na boki się rozszedl więc pewnie przez to wygląda na mniejszy :) no mój też taki podróżnik właśnie :D raz tu raz tam :D

Moj jak zmienia pozycje w brzuchu to razem z kształtem brzucha ost był tak ogromny jak do porodu dziś znów malutki ..
i od razu wiem kiedy zmienia pozycje bo wtedy strasznie mnie boli brzuch kręgosłup wszystko czuje jak się rozciaga

16udyx8di9hvrs5t.png

Nie mogę się teraz ruszyć bo mały łaskawie się obudził [emoji2][emoji2] ostatnio jakoś mniej go czuję więc celebruję każdy taki moment [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No mój też coś tam właśnie działa chyba układa się do snu :D ja w któryś dzień bardzo mało go czułam niewiem od czego to zależy chyba od położenia albo jaki ma dzień :D

reklama
Na pewno mamy narożnik który pewnie ostatecznie kupimy, ale na razie nie ma co póki nie ma go gdzie postawić :) podoba nam się kilka łóżek sypialnianych :) stoliki kawowe i do jadalni mają ładne :) i pomyśl na ustawienie kuchni zaczerpnęliąmy :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super [emoji106]
Wiem, jak to cieszy, jak się urządza swoje 4-kąty :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry