reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A u mnie nie dają nic, wszystko trzeba mieć swoje. I chyba tak nawet wolę :)
Do szpitala najlepiej brac jak najmniej rzeczy zeby zarazkow stamtad nie znosic do domu.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wiem. No ale mimo wszystko muszę zabrać wszystko co będzie mi potrzebne. Po powrocie wszystko do prania. Wolę żeby niczego mi nie brakło, tym bardziej że będę w innym mieście
Nie no, wiadomo, ze co potrzebne to trzeba[emoji5] Ale kocyki, rozki itp. to juz zbedne sa do szpitala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Załączniki

• Screenshot_2018-02-27-20-16-22-271_amw.app.babychecklist.png
    Screenshot_2018-02-27-20-16-22-271_amw.app.babychecklist.png
    32,3 KB · Wyświetleń: 167
  • Screenshot_2018-02-27-20-16-09-442_amw.app.babychecklist.png
    Screenshot_2018-02-27-20-16-09-442_amw.app.babychecklist.png
    25,1 KB · Wyświetleń: 167
To dobrze z tą położna. U nas już czego takiego nie ma, nawet jak matka się dzieckiem nie zajmuje, jest patologia to tego nie sprawdza .
U nas też tak jest do mnie położna 10 dni przychodziła codziennie wykąpała mi dzieciaczka pomogła karmić no i zastrzyk przeciwzakrzepowy dala

Ten brzuch mi się zmniejszył ale chyba tez zmienił trochę kształt i się bardziej rozlal i od tego czasu tak mnie pobolewa na dole tam wszystko . Może synuś jakąś taka pozycję przyjął i mnie gdzieś uciska
Mnie też dół brzucha pobolewa, maluch chyba się tam gdzieś wierci, poza tym czuje jak siedzi na dole albo wyżej... :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Żebyś wiedziała , jak mnie coś zaboli to odrazu mi się włos na głowie jezy i zaczynam myśleć :( czasami sama sobą jestem zmęczona:(
Mam to samo... połowa za nami, musimy jakoś psychicznie wytrzymać do końca bo powariujemy [emoji2] mam nadzieję, że jutro po połówkowych odetchnę choć na tydzień [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry