reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Sabinaaa81 - już się zastanawiałam, gdzie jesteś, bo długo się nie odzywałaś...
Gratuluję córeczki :)
a co do planowania płci, to niestety różnie z tym jak widać bywa ;)

dobrze, że już zaczyna być lepiej, takie biegunki itd potrafią nieźle wymęczyć... trzymam kciuki, żeby już było tylko lepiej :)

Znalazłam jeszcze jedną, co myślicie? Tylko nie wiem na którą okazję by się lepiej nadała :)
d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg

Załączniki

• d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg
    d78702d448f8b3a9d4c962de9687.jpeg
    126,6 KB · Wyświetleń: 301
@Sabinaaa81 - już się zastanawiałam, gdzie jesteś, bo długo się nie odzywałaś...
Gratuluję córeczki :)
a co do planowania płci, to niestety różnie z tym jak widać bywa ;)

dobrze, że już zaczyna być lepiej, takie biegunki itd potrafią nieźle wymęczyć... trzymam kciuki, żeby już było tylko lepiej :)
Dziękuję :-*. U mnie w rodzinie wielka radość, bo mamy 11 chłopców (po stronie męża i mojej) i teraz ta dziewczynka wreszcie. Ja planowałam chłopca z osobistych powodów, ale myślę, że będzie fajnie. I wychowam ją na małego karatekę ;-)

Tylko żeby one były też wszystkie tak łatwo dostępna :)

To prawda, można mieć inspirację i potem uszyć jak coś...

@ani_anita, @Sabinaaa81, gratulacje! Sabina nieźle :D :D ale wiem trochę co czujesz, bo ja byłam PEWNA że będzie dziewczynka. Więc ja ze swoimi różowymi śpioszkami i Ty z otulaczem, wylądujemy na wątku sprzedażowym :D

Edit: poplątałam!! :D już wszystko ogarnęłam :) Przy 11 chłopcach dziewczynka będzie miała jak w raju.. tylko pewnie nie znajdzie prędko męża jak będzie musiał przejść taką selekcję :D

to racja ja zawsze w szpilkach chodze na moje 160cm wzrostu szpilki dzialają od razu na moje ego :D

Racja. Ja też w 90% obcas :)

reklama
Do góry