reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

na tle nerwowym na bank nic ja jestem tak wyluzowana w tej ciazy jakbym na haju byla caly czas :p nic mnie nie rusza no procz sytuacji z pracownica wtedy fakt. nerwy i placz byl ale wszystko juz jest przeszloscia .. nie wiem skad mi takie cos sie wzielo...

Właśnie a jak z tą nową pracownicą?

@Veraska, kurcze idź koniecznie..! Zakrzepica to straszne dziadostwo, współczuję, ale musisz monitorować..!

reklama
A,...w temacie żłobków. Jest niedaleko mnie jeden nowy. Dosłownie 5min pieszo. Prywatny, dofinansowanie z UE. Koszt 190zl z wyżywieniem. Przyjmują dzieci w wieku od 20m.zycia do 3roku...ale...pracuje tam była dziewczyna mojego męża. (I to taka poważna miłość była) więc ja podziękuję :-) :-)

Ale zawsze można uszyć w jakim się chce kolorze :)

f2w39n7303c24ozn.png
Można tylko, że to wyjdzie już spora kwota, a nie chciałabym wydać za dużo na sukienkę.

A,...w temacie żłobków. Jest niedaleko mnie jeden nowy. Dosłownie 5min pieszo. Prywatny, dofinansowanie z UE. Koszt 190zl z wyżywieniem. Przyjmują dzieci w wieku od 20m.zycia do 3roku...ale...pracuje tam była dziewczyna mojego męża. (I to taka poważna miłość była) więc ja podziękuję :-) :-)
Ale może nie w tej grupie do której Twoje dziecko by trafiło :)

f2w39n7303c24ozn.png

W sumie nie zaszkodzi kupić drugą sukienkę, troszkę tańszą :) Pewnie i tak je wykorzystam bo planujemy jeszcze jedno dziecko.

No właśnie dodatki to nie mam pojęcia jakie, do tej sukienki to ja bym nawet wcale dodatków nie chciała.

Ooo no szkoda, co zrobić :)

Ładna ale właśnie białej nie chciałam :)
Dodatki np inne kolczyki inna torebka / buty :-)

Jeśli chodzi o kupno sukienki to my idziemy na wesele na początku kwietnia i jeszcze się wstrzymuje a zakupieniem czegokolwiek... Bo mogę się dziwić że w nią nie wejdę o będzie płacz... A upatrzyłam sobie piękną, długą, czerwoną :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Czerwone najlepsze. Uwielbiam ale, niestety na ostatnim weselu to był szal czerwonych i dobrze że nie ubrałam swojej. :-)

Właśnie a jak z tą nową pracownicą?

własnie dzis mija miesiac jak pracuje fajna mloda dziewczyna bardzo pomocna, mam nadzieje ze sie nie przejadę na niej bo juz calkowicie strace wiare w ludzi....

luty pod wzgledem handlu porazka.. zimy juz nie ma a na wiosne za wczesnie wiec lipaaaa mam nadzieje ze od marca teraz ruszy sprzedaż i bedzie sie mogla wykazac

za to moja ex pracownica chyba zdala sobie sprawe ze pani ktora ja podkradla nie wywiaze sie z obietnic i wyobraz sobie ze wynajela lokal powyzej mnie... i tez otwiera sklep zajebiscie... wogole ale mam nadzieeje ze szybko jej sie oczy otworza jak to jest prowadzic biznes ... bo mnie na sam koniec chciala rozliczac

reklama
Do góry