reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Olaaa, a może na komunię coś w tym stylu? ;)
(nie wiem, na ile "pewnie" się czujesz w takich dzianinach, ale może...? ja planuję odrysować wykrój od ulubionej starej sukienki, dodać parę/kilka zakładek na brzuszek, i powinno być całkiem ok, do tego woda jako najłatwiejszy dla mnie dekolt, i wszystkie wiosenno/letnie imprezy mam zamiar tak "ogarnąć")
Link do: sukienka ciążowa

reklama
Ups.....pokrecily mi sie dni....dzis wtorek.
myslalam ze juz sroda. A ja mam w czwartek! Chyba za bardzo czekam na to usg! A ty masz jutro z rana czy po poludniu?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 16:30 dopiero [emoji4] zgłupieje do tego czasu tym bardziej, że od 3 dni mały jest mniej aktywny. Czasem coś się poruszy ale większość czasu cisza a ja już panikuję [emoji4] a wczoraj wieczorem jak kopał po pęcherzu to mimo że myślałam, że się osikam nie wstawałam dopóki nie było zagrożenia potokiem [emoji2] takie to było miłe uczucie [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

A może na komunię coś bardziej uniwersalnego, dzianinowego? co się poddana tyle, że pomieści brzuszek, itd.?
No właśnie też tak myślę i coś bardziej prostego już bez koronek.
Mam jeszcze odłożone takie
3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg

275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg

e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg

Podoba mi się ta druga chociaż wolałabym coś nad kolano.
A ślubną mam jeszcze odłożoną taką, ale to już typowo ślubna.
image1xxl.jpg

Załączniki

• 3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg
    3e16647f48a3ab80d61462fc7290.jpeg
    91 KB · Wyświetleń: 247
  • 275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg
    275447c74379b74d5fefb4f51371.jpeg
    260,3 KB · Wyświetleń: 274
  • e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg
    e2cf7be042eca49ad9ea901e35b0.jpeg
    60,6 KB · Wyświetleń: 247
  • image1xxl.jpg
    image1xxl.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 252
No ta jest dość odważna, moja ciut skromniejsza :) tylko czy ja w nią wejdę i czy ona jeszcze będzie [emoji14] ale coś znajdę na pewno i wtedy wam się pochwalę :)

A tak poza tematem sukienki - jakie buty wziąć na wesele??? Żebym nie padła od razu ale nie chce od razu w niskich, chociaż na wejście chciałabym jakiś lekki obcas. Macie jakieś doświadczenie? :D

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
na swoim miałam buty takie z obcasem ok 5-6cm, wygodne, a potem zmieniłam (miałam długą sukienkę, zasłoniła dokładnie, więc założyłam... tenisówki :rofl:)

Olaaa, a może na komunię coś w tym stylu? ;)
(nie wiem, na ile "pewnie" się czujesz w takich dzianinach, ale może...? ja planuję odrysować wykrój od ulubionej starej sukienki, dodać parę/kilka zakładek na brzuszek, i powinno być całkiem ok, do tego woda jako najłatwiejszy dla mnie dekolt, i wszystkie wiosenno/letnie imprezy mam zamiar tak "ogarnąć")
Link do: sukienka ciążowa
Wow super, lubię obcisłe sukienki :) Tylko czy brzuch zmieszczę :p

Pasuje się przywitać, po nadrobieniu postów.
Dzień dobry wszystkim :-)
U mnie -17 było o 7:00. Czekam na ocieplenie bo nawet na badania nie chce mi się jechać na taki mróz.
Dzidziuś kopie i u mnie. :-)
Ale niestety noga od nowa mnie boli. Pamiętacie, zakrzepica żył? Leżę od wczoraj z nogami w górze, tzn z jedną konkretnie. I niestety chyba dzisiaj już pojade do gina. Bo martwię się że rozniesie się na całą noge. A zastrzyków już nie mam ani tabletek. Kurde...jak tak do końca ciąży będę musiała brać i co dwa tygodnie wizyta to chyba zbankrutuje.:-):-) no ale muszę się ratować.
Oby nie męczyło Cię to cała ciążę ale jak mus to mus trzeba się kuc ja od początku ciąży się kuje i pije acard ale już się przyzwyczailam :)

No właśnie też tak myślę i coś bardziej prostego już bez koronek.
Mam jeszcze odłożone takie
Zobacz załącznik 840606
ta jest dla mnie najpiękniejsza, ale to dlatego, że ja bardzo lubię ten krój... :oops:

ale - jesteś szczupła, masz super ciążową figurę, więc w takiej dopasowanej moim zdaniem będziesz naprawdę ślicznie wyglądać :)

1519724266-d201a12dbc5ba186-aaaaaa.jpeg
coś podobnego widziałam w sklepie tylko miała ciut wyżej odcięcie i mniejsze rozporki :)

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
A jaki stanik do niej? Bo ja kiedyś taka miałam i niestety żadnego nie znalazłam żeby i na plecach go nie było i z brzozy paska a nie chciałam by mi pierś w tańcu wyskoczyla [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Wow super, lubię obcisłe sukienki :) Tylko czy brzuch zmieszczę :p
zmieścisz na pewno - zwłaszcza, jeśli podobnie jak autorka bloga sama byś ją szyła - pewnie z 2-3 tygodnie przed imprezą, i jeszcze jakiś zapas dodatkowy na brzuszek "na wszelki wypadek" - zakładki z boku na delikatnej dzianinie mają to do siebie, że bardzo ładnie wyglądają zarówno na brzuszku, jak i bez, więc na później też się nada ;)

reklama
No ta jest dość odważna, moja ciut skromniejsza :) tylko czy ja w nią wejdę i czy ona jeszcze będzie [emoji14] ale coś znajdę na pewno i wtedy wam się pochwalę :)

A tak poza tematem sukienki - jakie buty wziąć na wesele??? Żebym nie padła od razu ale nie chce od razu w niskich, chociaż na wejście chciałabym jakiś lekki obcas. Macie jakieś doświadczenie? :D

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Może jakieś na koturnie? Ale delikatne żeby pasowaly do sukienki

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry