reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Teraz ciężarne mają na szczęście bardzo duży wybórZobaczymy co będzie z tym terminem i będę myśleć czy kupić tą sukienkę i tą tkaninę Nie bardzo bym chciała kupować jakąś stricte ślubną sukienkę bo gdzie ja w niej wyjdę do tego w wersji ciążowej a tą przynajmniej wykorzystam, no i ten szal też się przyda
A myślicie, że wypada iść na ślub i na komunię w tej samej sukience?
Karla88
Współczuję. Ja w szkole średniej dość często przeżywałam paraliże senne.. nie do opisania okropne rzeczy się działy. Bałam się kłaść głowę na poduszkę, bo nagle jak bym się w nią wtapiala i leciała w koszmar. A reszty nie będę opowiadac i straszyć ..
Moze to na tle nerwowym Ci się przydazylo..
na tle nerwowym na bank nic ja jestem tak wyluzowana w tej ciazy jakbym na haju byla caly czas nic mnie nie rusza no procz sytuacji z pracownica wtedy fakt. nerwy i placz byl ale wszystko juz jest przeszloscia .. nie wiem skad mi takie cos sie wzielo...
Veraska
Pasuje się przywitać, po nadrobieniu postów.
Dzień dobry wszystkim :-)
U mnie -17 było o 7:00. Czekam na ocieplenie bo nawet na badania nie chce mi się jechać na taki mróz.
Dzidziuś kopie i u mnie. :-)
Ale niestety noga od nowa mnie boli. Pamiętacie, zakrzepica żył? Leżę od wczoraj z nogami w górze, tzn z jedną konkretnie. I niestety chyba dzisiaj już pojade do gina. Bo martwię się że rozniesie się na całą noge. A zastrzyków już nie mam ani tabletek. Kurde...jak tak do końca ciąży będę musiała brać i co dwa tygodnie wizyta to chyba zbankrutuje.:-):-) no ale muszę się ratować.
Dzień dobry wszystkim :-)
U mnie -17 było o 7:00. Czekam na ocieplenie bo nawet na badania nie chce mi się jechać na taki mróz.
Dzidziuś kopie i u mnie. :-)
Ale niestety noga od nowa mnie boli. Pamiętacie, zakrzepica żył? Leżę od wczoraj z nogami w górze, tzn z jedną konkretnie. I niestety chyba dzisiaj już pojade do gina. Bo martwię się że rozniesie się na całą noge. A zastrzyków już nie mam ani tabletek. Kurde...jak tak do końca ciąży będę musiała brać i co dwa tygodnie wizyta to chyba zbankrutuje.:-):-) no ale muszę się ratować.
Veraska
Ta fajna tylko Olka chce coś nie w bieli :-)Teraz ciężarne mają na szczęście bardzo duży wybór
Toleruje wodę, tym razem wszedł nie do końca celowo, za to siedział z własnej woli.
Wow! Oryginalny egzemplarz
@Margana, ty te idziesz z młodą na połówkowe prawda? Moje dziecko też pilnuje, my mamy 7 marca.
@olaaa7, z pogodą może być naprawdę różnie i w kwietniu i w maju. Jeśli zdecydujesz się na kwiecień- mniejszy brzuch. Jeśli na maj- masz więcej czasu na przygotowanie... Ciekawe czy oba terminy będą wolne
Co do okrycia na sukienkę, to mi się na cywilny ślub podoba też prosty płaszczyk- który na pewno potem wykorzystasz. Do tej którą wrzuciłaś nawet jasno-szary, w stylu księżnej Kate:
To okrycie dzianinowe też fajne, ale właśnie może bardziej gdybyś miała prostą tiulową sukienkę.
Co do pójścia na chrzciny to też miałabym dylemat- z jednej strony ta sukienka na ślub będzie jedyna i wyjątkowa, ale z drugiej też trudno kupować w ciąży nie wiadomo ile kiecek...
@Karla88, kurcze też mam czasami takie sny jakby ktoś był obok, wchodził do pokoju albo stał obok. Albo śni mi się że jestem jakby poza swoim ciałem ale widzę siebie śpiącą i kogoś kto też jest w pokoju. Straszne uczucie.
lukasz mi rano pwoiedział ze tak plakalam ze niemogl mnie dobudzic i ze tak przerazliwie mame wołałam i wogole to dlaczego mamę a nie jego... chłopy...
nie wiem czy wogole czytac o tych zmorach bo nigdy nie slyszałam o tym
Padłam Faceci wygrywają
Dzień dobry moje drogie
Nie mogłam dzisiaj się dobudzić, jako wyrodna (albo najlepsza ) matka zawiozłam dziecko na 2 lekcję... zimno jak cholera, w Wawie -9, odczuwalna -16
Załączniki
Dzień dobry lipcówki ja dziś po ciężkiej nocy.. Nie mogłam jakoś spać ale rano mój M wyszedł z łóżka i zamknął mnie w pokoju, było cichutko i usnęłam na 2h jeszcze a jak wstałam czekało śniadanko mimo moich humorków ma wobec mnie jeszcze przejawy ludzkości
Mój synek bryka w nocy jak szalony w brzuszku, chyba jego ulubiona pora na fikołki
Miłego dnia mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój synek bryka w nocy jak szalony w brzuszku, chyba jego ulubiona pora na fikołki
Miłego dnia mamusie
27.06.17 Anastazja [*]
SzczęśliwaCiężarna
Ale zawsze można uszyć w jakim się chce kolorzeTa fajna tylko Olka chce coś nie w bieli :-)
olaaa7
W sumie nie zaszkodzi kupić drugą sukienkę, troszkę tańszą Pewnie i tak je wykorzystam bo planujemy jeszcze jedno dziecko.Jeśli są w niedługim odstępie czasu i z tymi samymi ludźmi, to ja bym nie poszła, ale ja ogólnie nie poszłabym na dwie imprezy pod rząd z tymi samymi ludźmi w tej samej sukience (chyba, że kiedyś mała czarna z różnymi dodatkami..... ale to był taki czas, że wszędzie chodziłam w jednej sukience... )
No właśnie dodatki to nie mam pojęcia jakie, do tej sukienki to ja bym nawet wcale dodatków nie chciała.A to jak tylko parę osób to ok. Wiesz,...nie popełnisz żadnej gafy przychodząc w tej samej, zwłaszcza że jesteś w ciąży. Zbędny wydatek na kolejną. Ale zmień np dodatki.
Ooo no szkoda, co zrobić@olaaa7 gdybyśmy mieszkały bliżej to chętnie pożyczyłabym Ci sukienkę, bo mam kilka z poprzedniej ciąży. :-) ale lipa to lipa..
Ładna ale właśnie białej nie chciałamTeraz ciężarne mają na szczęście bardzo duży wybór
reklama
Jeśli chodzi o kupno sukienki to my idziemy na wesele na początku kwietnia i jeszcze się wstrzymuje a zakupieniem czegokolwiek... Bo mogę się dziwić że w nią nie wejdę o będzie płacz... A upatrzyłam sobie piękną, długą, czerwoną
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: