reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Pewnie :)
Link do: Dzianina futerkowa polar w róże JASNY SZARY 0,5 mb
Widziałam, ze mają jeszcze inne kolory m.i. grafit ale chyba grafit to już byłby za ciemny.
Myślałam jeszcze o uszyciu czegoś takiego, ale nie wiem czy to nie będzie już za dużo dobrego [emoji14]
Zobacz załącznik 840589
Do tej sukienki moim zdaniem szal najlepszy, taki delikatny itd :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witam dziewczyny [emoji8] dziś znowu zimno strasznie ☹️ miałam nie mieć prądu od 8.30 ale chyba się zlitowali i nie wyłącza prądu [emoji16]
Wczoraj tak się martwiłam że maleństwo nie kopie tak mocno i nie da się dotknąć podczas kopania. Za to o 21 mamusi wszystko zrekompensowała [emoji7] dawała tak mocne kopniaki jakich nie miałam wcześniej i w dodatku dała poczuć przy przyłożeniu ręki [emoji7] uczucie bezcenne [emoji16] aż się wzruszyłam moja córeczka kochana (mam nadzieję że nią do końca zostanie[emoji23]) [emoji173]️[emoji173]️
Miłego dnia mamusie [emoji8][emoji8]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Do tej sukienki moim zdaniem szal najlepszy, taki delikatny itd :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zobaczymy co będzie z tym terminem i będę myśleć czy kupić tą sukienkę i tą tkaninę :) Nie bardzo bym chciała kupować jakąś stricte ślubną sukienkę bo gdzie ja w niej wyjdę do tego w wersji ciążowej a tą przynajmniej wykorzystam, no i ten szal też się przyda :)

A myślicie, że wypada iść na ślub i na komunię w tej samej sukience?

Zobaczymy co będzie z tym terminem i będę myśleć czy kupić tą sukienkę i tą tkaninę :) Nie bardzo bym chciała kupować jakąś stricte ślubną sukienkę bo gdzie ja w niej wyjdę do tego w wersji ciążowej a tą przynajmniej wykorzystam, no i ten szal też się przyda :)

Tzn ja bym nie poszła, zwłaszcza jeśli Ci sami goście będą. :-)
Swoją z cywilnego dałam bratowej a ona później była w niej raz na weselu i tyle.

Jeśli są w niedługim odstępie czasu i z tymi samymi ludźmi, to ja bym nie poszła, ale ja ogólnie nie poszłabym na dwie imprezy pod rząd z tymi samymi ludźmi w tej samej sukience (chyba, że kiedyś mała czarna z różnymi dodatkami..... ale to był taki czas, że wszędzie chodziłam w jednej sukience... )

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ta też ładna i na różne okazję [emoji16]
1519722782-3987d64312001154-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
przepiękna!!!

dziewczyny co ja przezyalam dzis w nocy !!!!
snilo mi sie ze duch/ trup chciał mnie zabic i dusił mnie ale naprrawdę to było tak realistyczne ja to czułam jak mnie dusi jak mi cos do buzi wsadza zaczełam płakać i wolac mamę mój Łukasz mnie obudził tak plakałam i zapytał co mi sie snilo nie mogłam dojsc do siebie reszte nocy spałam przytulona do niego i bałam sie zasnąć ... to było straszne nie jakies pierdły ale realistyczny sen w ktorym nie mogłam sie obudzic a wsszzystko czułam....
Współczuję. Ja w szkole średniej dość często przeżywałam paraliże senne.. nie do opisania okropne rzeczy się działy. Bałam się kłaść głowę na poduszkę, bo nagle jak bym się w nią wtapiala i leciała w koszmar. A reszty nie będę opowiadac i straszyć ..
Moze to na tle nerwowym Ci się przydazylo..
Tylko mrozu [emoji16][emoji16] u nas śnieg w tym roku był tylko kilka razy [emoji16] i zaraz topnial drugiego dnia [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Szczęściara :D
Pewnie :)
Link do: Dzianina futerkowa polar w róże JASNY SZARY 0,5 mb
Widziałam, ze mają jeszcze inne kolory m.i. grafit ale chyba grafit to już byłby za ciemny.
Myślałam jeszcze o uszyciu czegoś takiego, ale nie wiem czy to nie będzie już za dużo dobrego :p
Zobacz załącznik 840589
Ładne :)
Witam dziewczyny [emoji8] dziś znowu zimno strasznie ☹️ miałam nie mieć prądu od 8.30 ale chyba się zlitowali i nie wyłącza prądu [emoji16]
Wczoraj tak się martwiłam że maleństwo nie kopie tak mocno i nie da się dotknąć podczas kopania. Za to o 21 mamusi wszystko zrekompensowała [emoji7] dawała tak mocne kopniaki jakich nie miałam wcześniej i w dodatku dała poczuć przy przyłożeniu ręki [emoji7] uczucie bezcenne [emoji16] aż się wzruszyłam moja córeczka kochana (mam nadzieję że nią do końca zostanie[emoji23]) [emoji173]️[emoji173]️
Miłego dnia mamusie [emoji8][emoji8]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Jak słodko. Zazdroszczę <3

Do góry