Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
W sumie to ona nawet i bez brzuszka się nadaje żeby gdzieś wyjść prawda?
Oczywiście jest elegancka a za razem taka uniwersalna myślę, że spokojnie ja wykorzystasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to ona nawet i bez brzuszka się nadaje żeby gdzieś wyjść prawda?
Ojjj tak [emoji16] bardzo bym już chciała [emoji16] ostatnio nawet szukałam krokusow bo wiem gdzie rosną pierwsze, ale jeszcze nie ma tylko przebiśniegi [emoji16] uwielbiam wiosnę za to, że wszystko rośnie,słonko świeci, ptaki pięknie rano śpiewają [emoji16] no i po wiośnie jest lato, które też kocham [emoji16][emoji16] a dziś na śniadanie zjadłam dwa pączki [emoji16] facet wrócił z nocki i kupił w sklepie po drodze [emoji16][emoji16]
Jutro usg genetyczne moze do wiem sie na 100 procent co mnie tak w brzuszku kopie. Maluch juz tak wyraznie daje znac o sobie ze sama jestem z szoku. Dzis zostalam tak skopana w pecherz ze malo co brakowalo a posikalabym sie w lozku.U mnie rano było -13. Niech ta zima się już kończy. To jutro połówkowe czy normalna wizyta?
Coraz lepiej ,leki przeciwzapalne daja rade. Dzwonilam do reumatologa i powiedzial ze po infekcji moze taknsie dziac. Mam obserwowac podawac leki i rehabilitowac. A ty kinia jak ?apetyt wraca?A synek jak się czuje?
Odpalil...dal rade. A dzis rano sasiadka miala mlodych zawiezc bo dzieciaki chodza do jednej klasy. Ma nowe auto i zdechlo a moje za 1 razem zapalilo[emoji6]. Ale ten mroz mnie przeraza.....chce juz wiosne.Będzie dobrze
Kochana u mnie w dzien wczoraj -10 ciekawe jak dzis . ma tak byc do konca tyg.U mnie minus 12 oby to już były ostatnie podrygi zimy
Ola ja bym wybrala kwiecien. Brzuszek nie duzy ty jeszcze swobodnie bedziesz sie poruszac. Ale wiadomo maj piekny miesiąc.pojedziedziesz do urzedu to zorientujesz sie w terminach . a sukienka bardzo ladna taka kobiecaMoże tak być W sumie nie data ważna tylko uczucie
Ja czasem tylko miewam coś takiego, że myślę, że to może być dziecko (różne stukniecia) , ale nie nakręcam się bo pewności nie mam w ciąży w brzuchu dzieją mi się takie rzeczy, które się filozofom nie śniły [emoji16][emoji16] cuda na kiju [emoji16] haha ja chyba też bo mamy dodatkowy powód dla którego czekamy [emoji16] ale uświadomiłam sobie ostatnio , że jak zawsze latem leżałam plackiem na klatce nad jeziorem i się smażyłam lub plynelam z moim lodka na ryby na 5h (on łowil a ha się opalałam) to teraz mogę zapomnieć na kilka lat, że mi dziecko pozwoli [emoji39]To Ci dobrze dzidzia pewnie też zadowolona ja też nie mogę się latać doczekać , a w tym roku to już w ogóle na nie czekam jak chyba nigdy dotad
Moja tez tak potrafi w pęcherz dawac a czasami mam takie wrażenie jak by mi po tym szyciu po CC dawala. Super, ze lepiej, ciesze sie bardzo ja już dobrze, ale wczoraj się przekąskami jeszcze rano żołądek mnie bolał tak to jest jak się je bez opamiętaniaJutro usg genetyczne moze do wiem sie na 100 procent co mnie tak w brzuszku kopie. Maluch juz tak wyraznie daje znac o sobie ze sama jestem z szoku. Dzis zostalam tak skopana w pecherz ze malo co brakowalo a posikalabym sie w lozku.
Coraz lepiej ,leki przeciwzapalne daja rade. Dzwonilam do reumatologa i powiedzial ze po infekcji moze taknsie dziac. Mam obserwowac podawac leki i rehabilitowac. A ty kinia jak ?apetyt wraca?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się nadajeW sumie to ona nawet i bez brzuszka się nadaje żeby gdzieś wyjść prawda?
U mnie było minus 5 ... Na zachodzie lato chlodniejsze a zima cieplejszaKochana u mnie w dzien wczoraj -10 ciekawe jak dzis . ma tak byc do konca tyg.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom