reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ojjj tak [emoji16] bardzo bym już chciała [emoji16] ostatnio nawet szukałam krokusow bo wiem gdzie rosną pierwsze, ale jeszcze nie ma :( tylko przebiśniegi [emoji16] uwielbiam wiosnę za to, że wszystko rośnie,słonko świeci, ptaki pięknie rano śpiewają [emoji16] no i po wiośnie jest lato, które też kocham [emoji16][emoji16] a dziś na śniadanie zjadłam dwa pączki [emoji16] facet wrócił z nocki i kupił w sklepie po drodze [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

To Ci dobrze :D dzidzia pewnie też zadowolona :D ja też nie mogę się latać doczekać , a w tym roku to już w ogóle na nie czekam jak chyba nigdy dotad :D

U mnie rano było -13. Niech ta zima się już kończy. To jutro połówkowe czy normalna wizyta?
Jutro usg genetyczne moze do wiem sie na 100 procent co mnie tak w brzuszku kopie. Maluch juz tak wyraznie daje znac o sobie ze sama jestem z szoku. Dzis zostalam tak skopana w pecherz ze malo co brakowalo a posikalabym sie w lozku.
A synek jak się czuje?
Coraz lepiej ,leki przeciwzapalne daja rade. Dzwonilam do reumatologa i powiedzial ze po infekcji moze taknsie dziac. Mam obserwowac podawac leki i rehabilitowac. A ty kinia jak ?apetyt wraca?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Może tak być :) W sumie nie data ważna tylko uczucie :)
Ola ja bym wybrala kwiecien. Brzuszek nie duzy ty jeszcze swobodnie bedziesz sie poruszac. Ale wiadomo maj piekny miesiąc.pojedziedziesz do urzedu to zorientujesz sie w terminach . a sukienka bardzo ladna taka kobieca

To Ci dobrze :D dzidzia pewnie też zadowolona :D ja też nie mogę się latać doczekać , a w tym roku to już w ogóle na nie czekam jak chyba nigdy dotad :D
Ja czasem tylko miewam coś takiego, że myślę, że to może być dziecko (różne stukniecia) , ale nie nakręcam się bo pewności nie mam :) w ciąży w brzuchu dzieją mi się takie rzeczy, które się filozofom nie śniły [emoji16][emoji16] cuda na kiju [emoji16] haha ja chyba też bo mamy dodatkowy powód dla którego czekamy [emoji16] ale uświadomiłam sobie ostatnio , że jak zawsze latem leżałam plackiem na klatce nad jeziorem i się smażyłam lub plynelam z moim lodka na ryby na 5h (on łowil a ha się opalałam) to teraz mogę zapomnieć na kilka lat, że mi dziecko pozwoli [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Jutro usg genetyczne moze do wiem sie na 100 procent co mnie tak w brzuszku kopie. Maluch juz tak wyraznie daje znac o sobie ze sama jestem z szoku. Dzis zostalam tak skopana w pecherz ze malo co brakowalo a posikalabym sie w lozku.

Coraz lepiej ,leki przeciwzapalne daja rade. Dzwonilam do reumatologa i powiedzial ze po infekcji moze taknsie dziac. Mam obserwowac podawac leki i rehabilitowac. A ty kinia jak ?apetyt wraca?

Moja tez tak potrafi w pęcherz dawac a czasami mam takie wrażenie jak by mi po tym szyciu po CC dawala. Super, ze lepiej, ciesze sie bardzo ☺️ ja już dobrze, ale wczoraj się przekąskami jeszcze rano żołądek mnie bolał tak to jest jak się je bez opamiętania ☺️

reklama
Do góry