reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie mnie też tak boli niewiem już czy to od bioder czy o co chodzi:/
Ale o podbrzusze Ci chodzi czy o plecy? Bo mnie w nocy ciagnelo w podbrzuszu ale podejrzewam ze czesc tych bolow i skurczy szło od jelit bo mam okrutne zaparcia pomieszane z wzdęciami. A w podbrzuszu to wlasnie albo biodra albo miednica. Mam jakies dziwne wrazenie ze wszystko mi sie w srodku przesuwa

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
No to tak jak ja [emoji5] Albo chociaz w 12tc [emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepiej jak będzie już po 28 tygodniu bo nawet jak by nie daj boże wczesniak sie urodzil to po 28 tygodniu juz raczej przezywaja wszystkie. Pierwsze odetchniecie oczywiscie,ze po 12 tygodniu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ale o podbrzusze Ci chodzi czy o plecy? Bo mnie w nocy ciagnelo w podbrzuszu ale podejrzewam ze czesc tych bolow i skurczy szło od jelit bo mam okrutne zaparcia pomieszane z wzdęciami. A w podbrzuszu to wlasnie albo biodra albo miednica. Mam jakies dziwne wrazenie ze wszystko mi sie w srodku przesuwa

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie to w pachwinach ciagnie najwiecej

Najlepiej jak będzie już po 28 tygodniu bo nawet jak by nie daj boże wczesniak sie urodzil to po 28 tygodniu juz raczej przezywaja wszystkie. Pierwsze odetchniecie oczywiscie,ze po 12 tygodniu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Oj wiekszosc przezywa, ale co to za zycie. Ja podziekuje. W pierwszej ciazy odetchnelam w 33tc, a najbardziej to w 35.

Oj wiekszosc przezywa, ale co to za zycie. Ja podziekuje. W pierwszej ciazy odetchnelam w 33tc, a najbardziej to w 35.

Masz rację. Niby urodzone w 28 tc ale ile to leków, leżenia w inkubatorze i stresu rodziców.

Skończony 37 tydzien już uwaza się za donoszone dziecko tak że niech już będzie ta końcówka 37 tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Masz rację. Niby urodzone w 28 tc ale ile to leków, leżenia w inkubatorze i stresu rodziców.

Skończony 37 tydzien już uwaza się za donoszone dziecko tak że niech już będzie ta końcówka 37 tygodnia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No do tego po wyjsciu ze szpitala pelno konsultacji lekarskich, rehabilitacji. A pomocy od panstwa zadnej.

reklama
Do góry