reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Narazie co mi się podniosło to ciśnienie jak zobaczyłam dyskusje na temat 500 +, ale to dobrze bo miałam dzisiaj za niskie :-D
Ale po co sie denerwowac. Po to jest to forum zeby dyskutowac. Nikt sie nie kloci, nie wyzywa[emoji6] A pogadac sobie mozna[emoji5] Poza tym glownie chodzilo o zasiegniecie informacji formalnych.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Też mnie to wkurza. A najlepsze, że jak gdzieś na to głośno narzekałam to mi mówili "to zrób sobie 2 to dostaniesz". Guzik prawda! Moje 2 dziecko dostanie owszem, ale co z moim 1?? Gorsze jest czy co??

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mnie to rozwala jak ktos mowi zrob se drugie to bedziesz miec 500+. Tak jak bym miala wyzywic, ubrac, zaszvzepic i wychowac za te 500zl[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

dziewczyny pomóżcie !!!

zbliza sie dzien kobiet co wy jako klientki/ kobiety chcialybyscie dostac za zakupy w sklepie odziezowym???

musze wymyslec jakas fajną akcje
Ciężko stwierdzić ... Bo nikt się raczej nie spodziewa :) bon byłby ok, ale byłabyś stratna... W jakimś sklepie sieciowym do każdego zakupu dodają krówkę [emoji39] to też tak milo

f2w39n7303c24ozn.png

Ciężko stwierdzić ... Bo nikt się raczej nie spodziewa :) bon byłby ok, ale byłabyś stratna... W jakimś sklepie sieciowym do każdego zakupu dodają krówkę [emoji39] to też tak milo

f2w39n7303c24ozn.png

za babami nie nadązysz naprawde!! :p jak mam obnizki czy jakis rabat w danym dniu to srednio z spzedaza jak nie mam nic to utargi super :p
myslalam zeby w tym dniu przy zakupie 2 rzeczy ta druga jest -30% zeby jakos zachecic przy zakupie 3 rzeczy trzecia najtansza -50%

Też sie boję że w tym naszym będzie jakiś przycisk do katapulty :D

Uuuu to jednak musisz podac dochody K? No ale kosiniakowe tak czy siak Ci się nalezy :)

Właśnie jak tak myślę, to Mick Jagger (wokalista) ma oficjalnie kilkoro dzieci, a nieoficjalnie mówi że o kilkudziesięciu potomkach, którzy nie są świadomi kim jest ich ojciec. Jak ma tyle dzieci to może mnie zrozumie? :D
:-D padłam ze smiechu :-D:-D

Ale po co sie denerwowac. Po to jest to forum zeby dyskutowac. Nikt sie nie kloci, nie wyzywa[emoji6] A pogadac sobie mozna[emoji5] Poza tym glownie chodzilo o zasiegniecie informacji formalnych.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja nie lubię tego tematu. Każdy ma inne zdanie .Zostawiam to już bez komentarza .:-D

reklama
Do góry