reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Narazie co mi się podniosło to ciśnienie jak zobaczyłam dyskusje na temat 500 +, ale to dobrze bo miałam dzisiaj za niskie :-D
Ale po co sie denerwowac. Po to jest to forum zeby dyskutowac. Nikt sie nie kloci, nie wyzywa[emoji6] A pogadac sobie mozna[emoji5] Poza tym glownie chodzilo o zasiegniecie informacji formalnych.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Też mnie to wkurza. A najlepsze, że jak gdzieś na to głośno narzekałam to mi mówili "to zrób sobie 2 to dostaniesz". Guzik prawda! Moje 2 dziecko dostanie owszem, ale co z moim 1?? Gorsze jest czy co??

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mnie to rozwala jak ktos mowi zrob se drugie to bedziesz miec 500+. Tak jak bym miala wyzywic, ubrac, zaszvzepic i wychowac za te 500zl[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

dziewczyny pomóżcie !!!

zbliza sie dzien kobiet co wy jako klientki/ kobiety chcialybyscie dostac za zakupy w sklepie odziezowym???

musze wymyslec jakas fajną akcje
Ciężko stwierdzić ... Bo nikt się raczej nie spodziewa :) bon byłby ok, ale byłabyś stratna... W jakimś sklepie sieciowym do każdego zakupu dodają krówkę [emoji39] to też tak milo

f2w39n7303c24ozn.png

Ciężko stwierdzić ... Bo nikt się raczej nie spodziewa :) bon byłby ok, ale byłabyś stratna... W jakimś sklepie sieciowym do każdego zakupu dodają krówkę [emoji39] to też tak milo

f2w39n7303c24ozn.png

za babami nie nadązysz naprawde!! :p jak mam obnizki czy jakis rabat w danym dniu to srednio z spzedaza jak nie mam nic to utargi super :p
myslalam zeby w tym dniu przy zakupie 2 rzeczy ta druga jest -30% zeby jakos zachecic przy zakupie 3 rzeczy trzecia najtansza -50%

Też sie boję że w tym naszym będzie jakiś przycisk do katapulty :D

Uuuu to jednak musisz podac dochody K? No ale kosiniakowe tak czy siak Ci się nalezy :)

Właśnie jak tak myślę, to Mick Jagger (wokalista) ma oficjalnie kilkoro dzieci, a nieoficjalnie mówi że o kilkudziesięciu potomkach, którzy nie są świadomi kim jest ich ojciec. Jak ma tyle dzieci to może mnie zrozumie? :D
:-D padłam ze smiechu :-D:-D

Ale po co sie denerwowac. Po to jest to forum zeby dyskutowac. Nikt sie nie kloci, nie wyzywa[emoji6] A pogadac sobie mozna[emoji5] Poza tym glownie chodzilo o zasiegniecie informacji formalnych.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja nie lubię tego tematu. Każdy ma inne zdanie .Zostawiam to już bez komentarza .:-D

reklama
Do góry