reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dzisiaj miałam wizytę dzidziuś tak skakał że nawet lekarka widziała na skórze podczas sprawdzania tętna maluszka (138).
Pierwszy raz miałam tak niskie ciśnienie 106/56 ale głowa nie boli nie odczuwam tego ze niskie :p dzisiaj mam 18.0 tydz.
Macica 1 cm pod pępkiem. Od początku ciąży zamiast być na plusie to jestem 0.5 kg na minusie. Maluszka czuje regularnie od 2 tygodni skacze jak szalony. Tylko znów anemia się wkrada i mało potasu :-/

Gratuluję udanej wizyty :) dobrze że wykryte anemia może nierozkreci się na maxa :)

reklama
Witajcie dziewczyny :) Śniło mi się, że urodziłam dziecko i nie mogłam się nadziwić jaki ten 2 poród był łatwy w porównaniu do 1. Cieszyłam sie, że mam to za sobą, czułam wielką ulgę. Budzę się, a tu nic z tego, jeszcze tyle czekania [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Haha, oby to byl proroczy sen[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No ja właśnie powoli kończę drugie swoje śniadanie [emoji23] pierwsze było już po 7 .. kanapeczki z szynką serem ogórkiem i rzodkiewką [emoji16] a teraz przepyszna zupka z wczoraj czernina [emoji16][emoji16] MMM pycha. Lubicie dziewczyny ?? [emoji3]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Ja tylko o niej słyszałam , ale nigdy niejadlam :)

Dzięki dziewczyny za pomoc :) U mnie akurat było odwrotnie, bo przyjęłam tylko po mężu a i tak się rozwiodłam :D
A orientujecie się ile minimum wcześniej trzeba ustalić termin w USC? M mi wczoraj powiedział, że w sumie czemu by nie hajtnąć się już, np pod koniec marca albo w kwietniu [emoji14] No i zapalił mi w głowie lampkę [emoji14] Chciałabym już zostać jego żoną [emoji173] Tylko zastanawiam się jak bardzo może urosnąć brzuszek przez miesiąc czy półtora.
O Ola, ale fajnie[emoji5] Taki niespodziewany slub na juz[emoji3]
Co do brzuszka to tego to nikt nie wie. Ale ja obstawiam, ze Tobie za wiele nie urosnie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A nie będziecie po urodzeniu dziecka prowadzić wspólnego gospodarstwa domowego? Bo wtedy liczy się jego wypłata .... Bo np. Gdy rozlicznych się w urzędzie skarbowym to są zwroty na dziecko... Ja z moim też po ślubie nie jestem, ale ja sama zarabiam tyle, że mi się nic nie należy [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No wlasnie ja nie wiem czy to nie jest tak, ze zarobki ojca tez sa brane pod uwage niezaleznie od slubu. Chyba, ze ojciec jest pozbawiony praw.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kupiliśmy wczoraj parowar :) powiedzcie mi macie może jakieś fajne przepisy na dania z parowaru? :) mam ochotę na jakąś rybkę na parze mmm :)

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry