Helou.
Co za poje... dzień
Od wczoraj zaczęłam mieć problemy z autem- auto ma rok, jest nowe i na gwarancji, trzymane w garażu a nie chciało odpalić... na szczęście był jeszcze tata i ogarnął że kwestia immobilizera. W końcu odpalił, pojechałam do M. do szpitala, posiedziałam godzinę, z autem nadal ok... pojechałam jeszcze do koleżanki no i jak już wyszłam od niej to znowu ni chuchu nie odpalało
Mąż koleżanki 20 minut kombinował- odpaliło, więc wróciłam do domu i dzisiaj zadzwoniłam na assistance... no i okazało się że pestki od immobilizera się rozładowały- gdzie nie miałam pojęcia że tam w ogóle są jakieś baterie... ehhhh. No ale na szczęście wszystko działa.
Taa ja sobie zaplanowałam, że za becikowe zrobię szczepionki. Szkoda tylko, że całość szczepienia kosztowała mnie 2700 [emoji14]
To nie ty źle zaplanowałaś szczepionki tylko źle wyliczają becikowe
Dziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
Ja przyjęłam męża i,.... wiadomo, zależy czy małżeństwo będzie trwało czy nie... Teraz noszę jego nazwisko przez ten wiecznie ciągnący się rozwód i nie mogę wrócić do swojego- co uważam za mega chamstwo i niesprawiedliwość a jednocześnie przyjęcie jego nazwiska nie uchroniło nas przed rozwodem
I za drugim razem albo zostanę tylko przy swoim- bo jest oryginalne, albo wezmę dwa. No ale to moje osobiste doświadczenie
W ogóle to u nas popularne jest przyjmowanie nazwiska męża, w innych krajach zostaje się przy swoim raczej...
@Jola92 niech leci do tych Aborygenów, ogarnie temat i za jakiś czas będzie przewodnikiem dla Waszej 3-ki
I nie dziwię się że chcesz go wysłać na koncert, skoro to jego marzenie
Fajne są właśnie takie związki, że chcesz uszczęśliwić drugą osobę
@olaaa7, w ogóle nie zastanawiaj się jaki kolor, czy już byłaś w białej, czy byłaś żoną itp! Ciesz się tym momentem i załóż nawet czerwoną jak lubisz
Moi dziadkowie brali ślub ponad 50 lat temu i babcia była w kościele w błękitnej do kolana
A moja mama za to pozapinana pod szyję (Sama tak wymyśliła, pomimo lat 80 tych i epoki tiuli i bufek) i do dzisiaj żałuje że wyglądała jak do komunii
Więc Ola- rób tak, żeby Tobie było dobrze...!!!
@_agnieszka_ nie przestaniesz mnie zadziwiać
Pająki????
Szalona!
a czernina to zupa z krwią... dla mnie opcja nie do przejścia. Ja nie dotknę nawet flaków zrobionych przez rodzoną babcię ani wątróbki