To zupa z kaczki i dodaje sie krew z kaczki i cumber czy jakoś tak. Tyle wiem hahah [emoji23][emoji23]Przyznam, że w ogóle nie kojarzę - albo nie znam, albo nie znam nazwy [emoji15]
Ale ja już też po drugim śniadaniu
Na jedno był krem z buraków a na drugie wczorajszą pizza [emoji23]
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
U mnie to samo, parę dni temu chciałam nagrać filmik bo było widać kopniaczki przez brzuch ale tylko wzięłam telefon do ręki i był koniec Ale np. rano jak leżałam w łóżku w weekend i tak sobie mówiłam w myślach do małego, żeby trochę pokopał to uwierzcie czy nie ale po chwili zaczynał kopać [emoji7] Mój mały słodziaczek [emoji173]Mam to samo, chciałam dotknąć to się skończyło a ledwo co się zaczęło
Teraz czuję delikatne kopniaczki *.* Smażę krokiety i chyba wolę żeby się spaliły niż się teraz ruszyć
O jej [emoji7][emoji7] żeby moja była taka usuchana [emoji16][emoji16] ale nie woli być obrazalska po tatusiu haha [emoji23][emoji23]U mnie to samo, parę dni temu chciałam nagrać filmik bo było widać kopniaczki przez brzuch ale tylko wzięłam telefon do ręki i był koniec Ale np. rano jak leżałam w łóżku w weekend i tak sobie mówiłam w myślach do małego, żeby trochę pokopał to uwierzcie czy nie ale po chwili zaczynał kopać [emoji7] Mój mały słodziaczek [emoji173]
No dobra, to już wiem, dlaczego nie znam, i raczej nie poznamTo zupa z kaczki i dodaje sie krew z kaczki i cumber czy jakoś tak. Tyle wiem hahah [emoji23][emoji23]
Jestem wege [emoji6]
Ah no to waktycznie [emoji16]No dobra, to już wiem, dlaczego nie znam, i raczej nie poznam
Jestem wege [emoji6]
Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestięBleeee pająki aaaaaaa na samą myśli mam gęstą skórkę... Ja to się takich mini boję to gdzie taki ptasznik strach [emoji33]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
G
gosc12
Gość
Ja też boje się tych domowych najmniejszych ;( mój K chodował te wielkie .. jednego mu kupiłam na urodziny to bardzo żałowałam ..Bleeee pająki aaaaaaa na samą myśli mam gęstą skórkę... Ja to się takich mini boję to gdzie taki ptasznik strach [emoji33]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Veraska
Fanka BB :)
Porównywałam ze zwykłym tradycyjnym i ok. A małej zazwyczaj do ucha wkładam. Może zależy od producenta.Dzieki! Ja tez mam wlasnie taki na czolo i do ucha ale pokazuje glupoty.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też boje się tych domowych najmniejszych ;( mój K chorował te wielkie .. jednego mu kupiłam na urodziny to bardzo żałowałam .. Zobacz załącznik 840486
Jaki ładny kędzior
reklama
Boże [emoji33][emoji33] jak ja nienawidzę pająków... Brrr... Ledwo zobaczę maleńkiego pajączka a już krzyczę. Pamiętam jeden tekst mojej mamy sprzed 3 lat jak zobaczyłam pająka w kuchni ale to był znacznie większy :" ***** Marta ty debilko zawału przez ciebie bym dostała !! Chcesz mnie sama zabić ?!! " . No niestety to było silniejsze ode mnie nie potrafię wtedy opanować swojego strachu...Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestię
Podziel się: