reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Przyznam, że w ogóle nie kojarzę - albo nie znam, albo nie znam nazwy [emoji15]

Ale ja już też po drugim śniadaniu ;)
Na jedno był krem z buraków a na drugie wczorajszą pizza [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
To zupa z kaczki i dodaje sie krew z kaczki i cumber czy jakoś tak. Tyle wiem hahah [emoji23][emoji23]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

reklama
Mam to samo, chciałam dotknąć to się skończyło a ledwo co się zaczęło :D
Teraz czuję delikatne kopniaczki *.* Smażę krokiety i chyba wolę żeby się spaliły niż się teraz ruszyć :D
U mnie to samo, parę dni temu chciałam nagrać filmik bo było widać kopniaczki przez brzuch ale tylko wzięłam telefon do ręki i był koniec :D Ale np. rano jak leżałam w łóżku w weekend i tak sobie mówiłam w myślach do małego, żeby trochę pokopał to uwierzcie czy nie ale po chwili zaczynał kopać [emoji7] Mój mały słodziaczek [emoji173]

U mnie to samo, parę dni temu chciałam nagrać filmik bo było widać kopniaczki przez brzuch ale tylko wzięłam telefon do ręki i był koniec :D Ale np. rano jak leżałam w łóżku w weekend i tak sobie mówiłam w myślach do małego, żeby trochę pokopał to uwierzcie czy nie ale po chwili zaczynał kopać [emoji7] Mój mały słodziaczek [emoji173]
O jej [emoji7][emoji7] żeby moja była taka usuchana [emoji16][emoji16] ale nie woli być obrazalska po tatusiu haha [emoji23][emoji23]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Bleeee pająki aaaaaaa na samą myśli mam gęstą skórkę... Ja to się takich mini boję to gdzie taki ptasznik strach [emoji33]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestię ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Bleeee pająki aaaaaaa na samą myśli mam gęstą skórkę... Ja to się takich mini boję to gdzie taki ptasznik strach [emoji33]

p19u3e3kx2xhxa3b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też boje się tych domowych najmniejszych ;( mój K chodował te wielkie .. jednego mu kupiłam na urodziny to bardzo żałowałam ..
FB_IMG_14890716011269920.jpg

Załączniki

• FB_IMG_14890716011269920.jpg
    FB_IMG_14890716011269920.jpg
    118,5 KB · Wyświetleń: 215
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bleee pająki to mój horror. Mieszkam pod lasem i czasem mi takie paskudztwo do domu wlezie brrrr. Ja niestety nie potrafię tego zabić bo od samego patrzenia mi słabo. Jak ostatnio meza nie było a ja dostałam histerii to teściowa z góry ze złamaną nogą musiała mnie "ratować" i zatłuc bestię ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Boże [emoji33][emoji33] jak ja nienawidzę pająków... Brrr... Ledwo zobaczę maleńkiego pajączka a już krzyczę. Pamiętam jeden tekst mojej mamy sprzed 3 lat jak zobaczyłam pająka w kuchni ale to był znacznie większy :" ***** Marta ty debilko zawału przez ciebie bym dostała !! Chcesz mnie sama zabić ?!! " . No niestety to było silniejsze ode mnie nie potrafię wtedy opanować swojego strachu...

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

Do góry