reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Po waszych rozmowach na ten temat się nie denerwuje jak nie czuję ruchów. Wiem , że np. Ty tak miałaś więc cierpliwie czekam :)
Ja też nie czułam codziennie, teraz może od tygodnia czuję prawie codziennie :)

weszlam na grupe na fb hm zara boy ile tam laski sprzedaja ubran uzywanych ale stan idealny masakra i oczywiscie kupilam .. za 90 zł i 110,00 tyle ciuchow :errr::p
1519640410-dcd879735aa601b6-aaaaaa.jpeg
1519640418-b9966e09e8ecb687-aaaaaa.jpeg
1519640423-938330113c5e4d85-aaaaaa.jpeg
1519640428-c025dcfb3aae47bf-aaaaaa.jpeg
1519640433-57ebf218997532d0-aaaaaa.jpeg
1519640504-e2200ae48c3e06f7-aaaaaa.jpeg
To zaszalałaś :D ale ciuszki śliczne i cena super jak na taką ilość.

reklama
No ja właśnie powoli kończę drugie swoje śniadanie [emoji23] pierwsze było już po 7 .. kanapeczki z szynką serem ogórkiem i rzodkiewką [emoji16] a teraz przepyszna zupka z wczoraj czernina [emoji16][emoji16] MMM pycha. Lubicie dziewczyny ?? [emoji3]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png

To zaszalałaś :D ale ciuszki śliczne i cena super jak na taką ilość.

nie gadaj.. koniec kupowania narazie bo przesadzam wiec musze sie ddo pionu postawic ! :p
nastepne zakupy kwiecien a w czercu wozek i kosz butelka, smoczki pampersy i higieniczne rzeczy

No ja właśnie powoli kończę drugie swoje śniadanie [emoji23] pierwsze było już po 7 .. kanapeczki z szynką serem ogórkiem i rzodkiewką [emoji16] a teraz przepyszna zupka z wczoraj czernina [emoji16][emoji16] MMM pycha. Lubicie dziewczyny ?? [emoji3]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
ja tez juz po 2 sniadaniu kanapka szynka ser + keczup :D
mysle co na obiad zamowic :D

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Nigdy nie jadłam :)

nie gadaj.. koniec kupowania narazie bo przesadzam wiec musze sie ddo pionu postawic ! :p
nastepne zakupy kwiecien a w czercu wozek i kosz butelka, smoczki pampersy i higieniczne rzeczy

ja tez juz po 2 sniadaniu kanapka szynka ser + keczup :D
mysle co na obiad zamowic :D
Haha przez Ciebie też właśnie dołączyłam do tej grupy :p

Ja dzisiaj miałam wizytę dzidziuś tak skakał że nawet lekarka widziała na skórze podczas sprawdzania tętna maluszka (138).
Pierwszy raz miałam tak niskie ciśnienie 106/56 ale głowa nie boli nie odczuwam tego ze niskie :p dzisiaj mam 18.0 tydz.
Macica 1 cm pod pępkiem. Od początku ciąży zamiast być na plusie to jestem 0.5 kg na minusie. Maluszka czuje regularnie od 2 tygodni skacze jak szalony. Tylko znów anemia się wkrada i mało potasu :-/
Gratuluję :*
A co do potasu to zapisała Ci coś ? Jak nie to kup sobie aspargin. Magnez z potasem

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Przyznam, że w ogóle nie kojarzę - albo nie znam, albo nie znam nazwy [emoji15]

Ale ja już też po drugim śniadaniu ;)
Na jedno był krem z buraków a na drugie wczorajszą pizza [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja ci powiem że nie codziennie czuje ruchy zdarza się że po dwóch dniach poczuje dopiero. I zawsze jak chce dotknąć brzucha bo może akurat poczuje to już koniec ☹️ za to ostatnio mój kochany w nocy był szczęśliwy bo przytulił mnie i dotknąć ręką lewej strony brzucha i poczuł dwa kopniaki od małej [emoji16] i cały dzień uradowany. No cóż rośnie córeczka tatusia [emoji23][emoji23]

f2w3rjjg5fztbx1k.png

f2w3rjjg86dfwc1o.png
Mam to samo, chciałam dotknąć to się skończyło a ledwo co się zaczęło :D
Teraz czuję delikatne kopniaczki *.* Smażę krokiety i chyba wolę żeby się spaliły niż się teraz ruszyć :D

reklama
Do góry