SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja w nocy budzę się raz czy dwa ale w dzień jak spałam to co chwilę nie wiem czemu tak mi się pęcherz zapelnialHeh, męczy to wstawanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w nocy budzę się raz czy dwa ale w dzień jak spałam to co chwilę nie wiem czemu tak mi się pęcherz zapelnialHeh, męczy to wstawanie
Miesiąc się czekaKurcze to szkoda, liczyłam, że starczy miesiąc.
Pewnie, że pasujeOj też już nie mogę się doczekać kiedy zostanę jego żona [emoji7][emoji7] i do tego tak mi pasuje jego nazwisko do imienia [emoji16] Marta Przybylska [emoji23][emoji23] czy nie pasuje ? Hahaha chyba już bzikuje [emoji16][emoji23]
Fajnie by byłoMiesiąc się czeka
Trzymam kciuki żeby się udało [emoji8][emoji8]Ooo to jest jeszcze szansa Właśnie napisałam maila do mojego USC, zobaczymy co odpiszą
A nie będziecie po urodzeniu dziecka prowadzić wspólnego gospodarstwa domowego? Bo wtedy liczy się jego wypłata .... Bo np. Gdy rozlicznych się w urzędzie skarbowym to są zwroty na dziecko... Ja z moim też po ślubie nie jestem, ale ja sama zarabiam tyle, że mi się nic nie należy [emoji16]Nie mam z K ślubu więc się zalapę na szczęście. Ale w ogóle bez sensu jakies kryteria. Każdej kobiecie się należec powinno. Nie rozumiem np. tego jak nie nalezy się rodzinne czy 500+ bo dochód przekroczył o parę złoty.
Ja przyjęłam tylko męża obydwoje mamy długie nazwiska a jeszcze moje imię Magdalena to już całkiem dlatego wybrałam jednoDziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
Dzięki kochana :* Chyba to, że akurat 31 marca to wielka sobota nie jest problemem i urząd udziela ślubów? w sumie liczę, że termin będzie wolno skoro to post.Trzymam kciuki żeby się udało [emoji8][emoji8]
Ooo to faktycznie dość sporo... A wtedy już wliczamy dziecko jako kolejna osobę?Ale te kryterium jest wysokie, prawie 2000 na rękę na osobę. Gdyby mój budżet miesięczny na 4 osoby wynosił 8000 to nie martwiłam się jakimś marnym jednorazowym tysiączkiem
U mnie nawet w święta udzielają. Więc wydaje mi się że nie powinno być żadnego problemu [emoji4][emoji8]Dzięki kochana :* Chyba to, że akurat 31 marca to wielka sobota nie jest problemem i urząd udziela ślubów? w sumie liczę, że termin będzie wolno skoro to post.