Witajcie dziewczyny Śniło mi się, że urodziłam dziecko i nie mogłam się nadziwić jaki ten 2 poród był łatwy w porównaniu do 1. Cieszyłam sie, że mam to za sobą, czułam wielką ulgę. Budzę się, a tu nic z tego, jeszcze tyle czekania [emoji14]
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
olaaa7, jedno, mniej pisania, mniej komplikacji mąż urzędnik mówi, że z dwoma jest zawsze problem
Też długo długo chciałam dwa. Ostatecznie mam jedno i nie żałuje. Mi urzędniczka w USC powiedziała, że statystycznie osoby z podwójnym nazwiskiem się częściej rozwodzą, bo kobieta już w chwili ślubu przewiduje rozwód i skreślenie nazwiska
hahaha nie dołuj Oli
Dzięki dziewczyny za pomoc U mnie akurat było odwrotnie, bo przyjęłam tylko po mężu a i tak się rozwiodłam
A orientujecie się ile minimum wcześniej trzeba ustalić termin w USC? M mi wczoraj powiedział, że w sumie czemu by nie hajtnąć się już, np pod koniec marca albo w kwietniu No i zapalił mi w głowie lampkę Chciałabym już zostać jego żoną [emoji173] Tylko zastanawiam się jak bardzo może urosnąć brzuszek przez miesiąc czy półtora.
olaaa7
Kurcze to szkoda, liczyłam, że starczy miesiąc.olaaa7, 3 miesiące tak mniej więcej
Ja będę brała tylko nazwisko męża [emoji4]Dziewczyny mam dylemat, myślicie, żeby po ślubie przyjąć tylko nazwisko męża czy zostawić dwa? Nie umiem się zdecydować.
olaaa7
Wiecie co, chyba jednak też wezmę tylko mężaJa będę brała tylko nazwisko męża [emoji4]
U mnie w usc wystarczy przyjść miesiąc i 1 dzień przed ślubem. Wcześniej nie ma sensu. [emoji4]Dzięki dziewczyny za pomoc U mnie akurat było odwrotnie, bo przyjęłam tylko po mężu a i tak się rozwiodłam
A orientujecie się ile minimum wcześniej trzeba ustalić termin w USC? M mi wczoraj powiedział, że w sumie czemu by nie hajtnąć się już, np pod koniec marca albo w kwietniu [emoji14] No i zapalił mi w głowie lampkę [emoji14] Chciałabym już zostać jego żoną [emoji173] Tylko zastanawiam się jak bardzo może urosnąć brzuszek przez miesiąc czy półtora.
olaaa7
Ooo to jest jeszcze szansa Właśnie napisałam maila do mojego USC, zobaczymy co odpisząU mnie w usc wystarczy przyjść miesiąc i 1 dzień przed ślubem. Wcześniej nie ma sensu. [emoji4]
Oj też już nie mogę się doczekać kiedy zostanę jego żona [emoji7][emoji7] i do tego tak mi pasuje jego nazwisko do imienia [emoji16] Marta Przybylska [emoji23][emoji23] czy nie pasuje ? Hahaha chyba już bzikuje [emoji16][emoji23]Wiecie co, chyba jednak też wezmę tylko męża
reklama
Nowaja16
Super :*Witam mamusie . ja od soboty po polowkowych u tesciowej dlatego mnie mniej na forum, staram sie was podczytywac. Maly wazy 341 g teras tylko czekac na wizyte w czwartek. Jak bede w domu to wstawie jakies zdjecie. Milego dnia i powodzenia na wizytach ;*
Podziel się: