reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Też mam taki. Dobrze. Można mierzyć na czole lub do ucha gdy ściągnie się końcówkę
Dzieki! Ja tez mam wlasnie taki na czolo i do ucha ale pokazuje glupoty.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny a to znów ja i moje kolejne przemyślenia:D wydaje wam się czasami że macie mniejszy brzuch ? Nie chodzi mi z rana bo to norma , ale dziś jakoś tak się przyglądam i nic się się powiększa mimo posiłków i wydaje mi się mniejszy? Miała którąś Tak?
Ja tez tak miewam[emoji6] Czasami wydaje sie wielki, a czadami jak by w ogole nie rosl.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Marzycielka tetaz popatrzylam, ze z corka na polowkowym mialam wod 13 i bylo w normie. Nie wiem jaki jest zakres. A co masz napisane na wyniku badania? Powinno byc napisane, ze w normie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Niskie ciśnienie nie jest groźne tak ?
Bo teraz mierzyłam i mam 109/52 :/
I to od niskiego ciśnienia tez są duszności, szybsze bicie serca..

reklama
Do góry