reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pół dnia przespałam, nie skończyłam torby, no ale cóż, jutro też jest dzień ;)
Zwłaszcza że mieliśmy jechać do mamy, ale że tak zimno, to zostaniemy w domu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Czasem trzeba odpoczac[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Coraz wiecej dzieci jest w takiej sytuacji, wiec chyba nie bedzie odosobniony[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie tum bardziej że żyjemy za granicą a tutaj mimo wszystko ludzie mają inne podejście do wielu spraw choć w Polsce powoli też się już to zmienia [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) u mnie dziś piękne slonko i - 15 wrrr.... Zimno
Karla88 piękny masz ten brzuch i sukienki świetne:) ja narazie moge zapomniec o zakupach jedynie online, takze dziewczyny jak znajdziecie coś fajnego to dajcie znać, bo ja tu teraz nie mam kontaktu ze swiatem :/

Hej, u mnie też słonecznie i -13.5 aż się nie chce wychodzić z domu tym bardziej, że przeziębienie mnie łapie.
Karla88 a ja Ci zazdroszczę brzucha, u mnie rośnie wszystko tyko brzuch najmniej i wyglądam jakbym była po prostu gruba a nie w ciąży :)

Cześć pięknotki!
Wstałam zła na Ł. Wczoraj wieczorem oglądaliśmy taki mega słaby film fabularny (amerykański) o zawodzie, który wykonuje. Ale mówię no dobra obejrzyjmy. I tam jeden gośc zdradzał swoją żonę. (potem nie radził sobie ogólnie w życiu i w pracy go chcieli zwolnić więc dobrze mu tak :D) I potem mi sie oczywiście śniło że byłam w ciąży z już 3 dzieckiem i że Ł ma kochanke :D Jak wstałam i na niego spojrzałam to spytał "No co tym razem sobie ubzdurałaś we śnie" Hahaahah. Już przyzwyczajony
Co do ślubów. To my kiedyś mieliśmy umowę, że slubu nigdy nie bierzemy. No i się w końcu oboje wyłamaliśmy. Alenie żałujemy. Dzieki temu u Ł w pracy mamy dużo róznych rodzinnych zniżek. Np. jak będziemy Stasia wysyłać do żłobka czy przedszkola to bedą Nam zwracać 60%, to samo kolonie raz do roku itp. gdybyśmy nie byli małżeństwem też byśmy mogli z tego korzystać ale dużo wiecej biurokracji by się z tym wiązało.
Ja uważam że tak samo jest się szczęsliwym i ze ślubem i bez :) A nazywanie wieloletnich par konkubinatem jest wg mnie trochę krzywdzące bo sie troche z patalogią kojarzy.
W stolicy -15 :O Aż się boje wyjść do sklepu
Miłego dnia :)

Dzień dobry :)

@Jola92 -15 mówisz? Chyba nie będe się ruszać spod kołdry :D

Ja też mam teraz dylemat ze ślubem... byłam żoną (w sumie nadal jestem! :p ) od 2008- a rozwodzimy się ostatnie 4 lata w sumie... Ślub lub brak ślubu nie zmienia absolutnie nic, ale jak ma się dziecko to niektóre sprawy stają się faktycznie wygodniejsze.. więc nie wiem co zrobię tym razem...

Mam naprawdę wspaniałego męża. Czasami sie zastanawiam czym sobie na niego zasłużyłam i czy go traktuję choć tak w połowie wspaniale jak on mnie :) On mówi, że ja jestem dla niego lepsza niż on dla mnie (traktuje mnie naprawdę jak królową wszechświata) ale chyba mówi tak dlatego że miłość go zaślepiła :D

Skoro mówi że tak super go traktujesz,to znaczy że tak jest i nie walcz z tym!! :D :D

My byliśmy w sierpniu myślałam ze zdechnę z ciepła a bardzo lubię ciepłe klimaty dużo zwiedzaliśmy właśnie dużo uliczek jedliśmy typowe jedzenie greckie
Ogólnie Grecy mili napewno tam wrócimy może za rok z małym [emoji41]

16udyx8di9hvrs5t.png

My rok temu byliśmy 2 tyg na Krecie też w sierpniu... upał totalny... ale z drugiej strony fajnie tak się wygrzać :) Wyspy kanaryjskie są bardziej "przewiewne", bo tam wiatr od oceanu :tak:

1519506930-b8419def5fd9af27-aaaaaa.jpeg

A to dla małego

16udyx8di9hvrs5t.png

Hahahah znowu mamy takie same ubranka :D :D ja ma jeszcze komplet bodziaków i półspodni do tych czapek :) Paski będą królować :tak:

Cześć dziewczyny :)

U nas kilkanaście stopni mrozu, i nie ruszam się z domu ;)
Ale za to rano dokończyłam torbę dla mamy [emoji6]
ea76711c114a16a2c185599960143768.jpg

Paski są do przepinania, albo torba z krótszym uchem, albo długim (dwa paski spięte razem), albo plecak :)
2438391886845ed24b2ad8078cc91168.jpg

Z zewnątrz 4 kieszonki na zamek, w środku jedna na zamek i dwie na rzep, a do tego będą ze dwie kosmetyczki, tylko najpierw muszę je uszyć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dzień Dobry :)
Jak cichutko, widać, że niedziela :D

Ja od wczoraj z nudów zaczęłam rozczytywac opinie różnych firm, smoczków, kremikow, pampersów i jestem teraz na etapie butelek :)

Ile kupujecie na początek ?
Jakiej pojemności i jakiej firmy :) ?

Do góry