reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry ja dopiero wstałam
Mąż śpi bo był na nocce a brakło mi gazu ani kasy ani obiadu nic musze zadzwonić do taty czy przyjdzie i weznie butle pojedzie i kupi mi nowa [emoji58]
U nas nie wiem ile stopni ale jest biało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej, u mnie też słonecznie i -13.5 aż się nie chce wychodzić z domu tym bardziej, że przeziębienie mnie łapie.
Karla88 a ja Ci zazdroszczę brzucha, u mnie rośnie wszystko tyko brzuch najmniej i wyglądam jakbym była po prostu gruba a nie w ciąży :)
Jeszcze Ci zdąży urosnąć :)
W którym jesteś tygodniu ?:)

Hej :) u mnie dziś piękne slonko i - 15 wrrr.... Zimno
Karla88 piękny masz ten brzuch i sukienki świetne:) ja narazie moge zapomniec o zakupach jedynie online, takze dziewczyny jak znajdziecie coś fajnego to dajcie znać, bo ja tu teraz nie mam kontaktu ze swiatem :/
Do kiedy masz tak leżeć ?

Dzień dobry ja dopiero wstałam
Mąż śpi bo był na nocce a brakło mi gazu ani kasy ani obiadu nic musze zadzwonić do taty czy przyjdzie i weznie butle pojedzie i kupi mi nowa [emoji58]
U nas nie wiem ile stopni ale jest biało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak my jeszcze na gazie gotowalismy to zawsze kończł sie w jakimś strategicznym momencie :D Ciasto w piekarniku, zupa na palniku, kotlet się smaży itp. Teraz mamy indukcje i problem się skończyl. Na początku się uczylam jakiś stopni używać itp. a teraz jestem w niej tak zakochana, że już nie wróce do tradycyjnej :) 2 lata temu w Wigilię u Mamy skończył sie gaz :D już zaraz wszystko miało być gotowe a tu d**a i trzeba było szybko jechać :D

Hej dziewczyny zimnoo na polku ale ja jeszcze leżę pod kołderką ja dziś myślę wybrać sie do smyka bo jest zas promocja do dzis 2 szt z przeceny 3 gratis .tak po za tym czytam was na bierzaco tez musze kupic sobie jakie sukienki ida swieta wiosna.po za tym ok rosnę chorobsko nareszcie mnie puszcza.

Co do masci do pupci moim zdaniem nie ma lepszego jak alantan super sie rozsmarowywuje a sudocrem jest ciezki zle sie rozsmarowywuje i wysusza.pampersy pierwsze beda pampers tylko dlatego ze sa mniejsze rozmiarowo a nastepne dada.

Dzień Dobry :)
Jak cichutko, widać, że niedziela :D

Ja od wczoraj z nudów zaczęłam rozczytywac opinie różnych firm, smoczków, kremikow, pampersów i jestem teraz na etapie butelek :)

Ile kupujecie na początek ?
Jakiej pojemności i jakiej firmy :) ?
Myślę, że nie ma co się rzucać na butelki (jedna wystarczy czy dwie) bo niewiadomo czy uda nam się piersią :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jak my jeszcze na gazie gotowalismy to zawsze kończł sie w jakimś strategicznym momencie :D Ciasto w piekarniku, zupa na palniku, kotlet się smaży itp. Teraz mamy indukcje i problem się skończyl. Na początku się uczylam jakiś stopni używać itp. a teraz jestem w niej tak zakochana, że już nie wróce do tradycyjnej :) 2 lata temu w Wigilię u Mamy skończył sie gaz :D już zaraz wszystko miało być gotowe a tu d**a i trzeba było szybko jechać :D
Ja w indukcji najbardziej lubię to, że jest czysciej, nie tobie się ten tłusty osad na szafkach i ścianach ;)

Kurcze, sprzątanie z rocznym dzieckiem to jest syzyfowa praca. Od dwóch godzin cały czas coś robię, a efektu wcale.

Ja w indukcji najbardziej lubię to, że jest czysciej, nie tobie się ten tłusty osad na szafkach i ścianach ;)

Kurcze, sprzątanie z rocznym dzieckiem to jest syzyfowa praca. Od dwóch godzin cały czas coś robię, a efektu wcale.
O tak dokładnie! Jest czysto :) I też ładniej wizualnie wygląda

reklama
Dzień Dobry :)
Jak cichutko, widać, że niedziela :D

Ja od wczoraj z nudów zaczęłam rozczytywac opinie różnych firm, smoczków, kremikow, pampersów i jestem teraz na etapie butelek :)

Ile kupujecie na początek ?
Jakiej pojemności i jakiej firmy :) ?
Ja znów będę kupowała Avent smoczki, i butelki 125 ml tez Avent natural, pampersy 1 do szpitala pampersa ale tylko paczkę, a tak to 2 na początek ze 3-4 paczki bo idzie dużo( pewnie dada tez znów bo dla mniej są ok) , zresztą nie wiem czy kupie te 1 bo koleżanka ma parę opakowań po małej i z nich wyrosła :p do pupy do codziennego użytku bepanthen, posypka Nivea, na jakieś większe zaczerwienienia sudocrem (czasem sama go używałam na krostki punktowo żeby podsuszyc) do 1-2 msc do kąpieli Emolium a później emolient Nivea łagodzący płyn 2w1 do kąpieli, do ciała mleczko z la Roche ,lub Oilatum.

Do góry