reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak jest bardzo wygodna i fajnie się rozciąga
Teraz mysle dlaczego jej nie wzielam skoro 69,00 kosztowała [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
A jaki to rozmiar na zdjęciu? Ten który masz na sobie :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Pewnie dlatego, że teraz sporo wydatków na Malucha [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Tak napewno dlatego [emoji23]
Najgorsze jest to ze długo nie miałam czasu na zakupy na małego i wiecznie coś wypadało wiec jak teraz się rozkrecilam to aż strach co będzie do lipca [emoji23] bo w ciągu tego tyg nakupowałam tyle rzeczy łącznie z pościelą [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

320g kawał chłopa a jeszcze jakieś 3 kg mu przybędzie [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png
Kobietom nie dogodzisz [emoji16][emoji16] czekamy na brzuszki ciążowe a jak już są to martwimy się czy nie za duży [emoji16] to już połowa!! Musi być widać w koncu [emoji16] a to prawda, że zależy od pory dnia u mnie rano mały a wieczorem porodowka [emoji23][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Pół dnia przespałam, nie skończyłam torby, no ale cóż, jutro też jest dzień ;)
Zwłaszcza że mieliśmy jechać do mamy, ale że tak zimno, to zostaniemy w domu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry