reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Może przy okazji zdjęcia z okazji 20t0dnia ciąży [emoji16] bo co trzy tygodnie robię zdjęcie aby widzieć progres brzuszka [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Mi tak urósł [emoji23] Ja robię co tydz w pt i naprawdę widać różanice
Dziś kupiłam sukienkę rozmiar 34 ale brzuch jak do porodu [emoji23]
1519506007-93b84fc0d869144a-aaaaaa.jpeg
1519506020-7991e217ad5238ad-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Pochwal się zakupami ;)
A jak w końcu ogarnęłaś prezent dla męża? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wzięłam go na zakupy i co sobie wybrał zapłaciłam [emoji23] czułam się jak sponsor Haha
Ale nie miał gaci bluzek wiec pożyteczne zakupy i zadowolony
Sobie sukienkę bo przecież nie mogę być gorsza
Córka gacie i naszyjnik bo koniecznie tez musi coś mieć
A małemu w Hm standardowo dwu pak czapeczki bawełniane
Skarpetki
I dwupak spodni bawełnianych [emoji4]
Moj portfel schudł o 500 zł prawie [emoji58] chciałam napisac ze do końca miesiąca już nic nie kupuje ale to za 4 dni[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Wyjątkowy powód :D mój mi powtarza jak się będzie mały czuć jak ja będę się inaczej nazywać i później u lekarza , w szkole i że będzie mu przykro :D
Kwestia czucia małego - teraz są zupełnie inne czasy niż były 30 lat temu, ja to trochę odczuwałam, czasami, ale nie jakoś bardzo... Ale ja w ogóle nie miałam taty (mama była że mną sama), więc zwłaszcza w podstawówce, jak np na lekcji było "co robią rodzice" fakt, że ktoś może nie mieć taty był dziwny, ale nie uważam, żeby to była jakaś tragedia - na pewno nie byłby to dla mnie powód do brania ślubu...

Raczej zastanawiałabym się nad kwestią biurokracji - udzielenie informacji w szpitalu, gdyby komuś coś się stało (tylko rodzinie...), i tego typu formalności - trochę ułatwia ale nie byłby to główny argument dla mnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wzięłam go na zakupy i co sobie wybrał zapłaciłam [emoji23] czułam się jak sponsor Haha
Ale nie miał gaci bluzek wiec pożyteczne zakupy i zadowolony
Sobie sukienkę bo przecież nie mogę być gorsza
Córka gacie i naszyjnik bo koniecznie tez musi coś mieć
A małemu w Hm standardowo dwu pak czapeczki bawełniane
Skarpetki
I dwupak spodni bawełnianych [emoji4]
Moj portfel schudł o 500 zł prawie [emoji58] chciałam napisac ze do końca miesiąca już nic nie kupuje ale to za 4 dni[emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png
To faktycznie duże poświęcenie [emoji16][emoji16][emoji16] jak Ci się uda aż tyle wytrzymać [emoji23][emoji23] jestem pod wrażeniem

f2w39n7303c24ozn.png

Obydwie reserved i dobra cena siwa 69,00
Ale wzięłam ta w kwiaty bo luźna i na wiosnę do balerinek będzie ładna

16udyx8di9hvrs5t.png
To już wiem gdzie pójdę w poniedziałek przed fryzjerem [emoji16] ale mi właśnie potrzebna taka jak ta siwa bo nie mam takiej przylegajacej a wiosna do trampek i ramoneski byłoby ok [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry