reklama
kinga30
Fanka BB :)
To nawet początek weekendu pracowityDobra, dziewczyny, ja po kolacji i mimo piąteczku siadam jeszcze do pracy Miłego wieczoru!
Agatka29
Właśnie mało miałam skurczy,na późniejszym etapie mnie łapały ale lekarz twierdzil że to normalne a te miałam luteinę magnez i tylko tyleW piatek mam. Jak nie zapomne to zapytam.
A Ty w pierwszej ciazy, oprocz niewydolnej szyjki, mialas tez skurcze?
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Ania a tobie id którego tygodnia skracała się sYjka w pierwszej ciąży ?Ja przetrzymałam do końca na pessarze+luteinie+nospie. Jednak wycofali fenoterol z jakiegoś powodu. Nie wiem, chyba dalej podają w szpitalu w kroplówce, tam lepiej można panować nad objawami niepożądanymi.
Naszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietki ale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
G
gosc12
Gość
Przy czym pracujesz ?Dobra, dziewczyny, ja po kolacji i mimo piąteczku siadam jeszcze do pracy Miłego wieczoru!
kinga30
Paznokcie bardzo ładneNaszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietki ale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
27.06.17 Anastazja [*]
G
gosc12
Gość
Ja tak bezpiecznie się czuje z duphastonemJa z tą nospa się tak jakoś bezpieczniej czułam
A zostały mi dwie tabletki i mam odstawić. I tak brałam o dwa tygodnie dłużej żeby opakowanie skonczyc. Z chęcią bym brała do 30tygodnia
martaaa515
Mi mówili w szpitalu że też działa rozkurczowoKinga ta luteina przeciwskurczowo tez dziala? Myslalam, ze ona spelnia funkcje tylko do momentu kiedy lozysko sie do konca nie wyksztalci.
Aniołek[*]8.08.2017
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
G
gosc12
Gość
Ładne raz w życiu robiłam hybrydy i przedłużenie bo strasznie mi płytkę niszczyły. A teraz w ciazy nawet by mi się nie opłacało robić bo co dwa dni muszę piłować paznokcie tak szybko rosnąNaszło mnie wieczorem na nałożenie sobie hybrydy na moje mini paznokietki ale dziś młodzian się chyba pcha bo brzuch boli... I do tego chyba jakieś wzidęcie mam
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: