ani_anita
Fanka BB :)
Scopolan jest po prostu rozkurczowy, mocniejszy, niż nospa.Czytałam że chyba scopolan chyba to zastępstwo fenetrolu,ale mój lekarz nic mi o tym nie miwil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Scopolan jest po prostu rozkurczowy, mocniejszy, niż nospa.Czytałam że chyba scopolan chyba to zastępstwo fenetrolu,ale mój lekarz nic mi o tym nie miwil
No właśnie ja tylko tak jakus artykuły czytałam,a stycznosci z tym nie miałam lekarz też mi nic nie mówił,Scopolan jest podobny do nospy czasami lekarze daja zamiast nospy wlasnie
My w pierwszej ciazy dalismy rade to i teraz damy. Ale latwo nie jest[emoji53]Ja bym tak mogła ale mój by był biedny
Ja z tą nospa się tak jakoś bezpieczniej czułamNo właśnie ja tylko tak jakus artykuły czytałam,a stycznosci z tym nie miałam lekarz też mi nic nie mówił,
A bierzesz jeszcze nosoe ?Ja z tą nospa się tak jakoś bezpieczniej czułam
W piatek mam. Jak nie zapomne to zapytam.Też mam magnez i luteline X2 dziennie i tyle
@Margana a kiedy teraz masz wizytę kontrolną? Może zapytaj o ta luteinę co on uważa,mój też mówi że ona działa przciwskurczowo
Teraz mówiła, że mam sprobowac odstawić. Wczoraj to ogolnie nic nie brałam ze względu na tą jelitowke, jutro, pojutrze pewnie też jeszcze nie wezme nawet magnezuA bierzesz jeszcze nosoe ?
Ja przetrzymałam do końca na pessarze+luteinie+nospie. Jednak wycofali fenoterol z jakiegoś powodu. Nie wiem, chyba dalej podają w szpitalu w kroplówce, tam lepiej można panować nad objawami niepożądanymi.Kurcze szkoda, ze wycofali. Moj lekarz tez zaluje. Wlasnie zestaw pessar + fenoterol umozliwily mi donoszenie ciazy. W 24tc jak dostalam skurczy to mloda juz lezala glowka na pessarze i napierala na szyjke. W 32tc juz sie szyjka tak skrocila, ze pessar prawie spadl, a urodzilam w 40tc[emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Moj lekarz tez tak mowi. On byl jego zwolennikiem. Bez sensu, ze wycofali, skoro mial takie dobre dzialanie.No właśnie dużo kobiet na fenoterolu donosiło, u mnie kuzynka tez