reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I jak to teraz będzie ? Przecież kiedyś będziecie chcieli iść do łóżka, nie będziecie w celibacie do końca życia. Nic się nie da zrobić ? Czy dopiero po ciąży ?
Da się, ale dopiero po ciąży...
W ciąży ani leków, ani wyrażania ani nic...
A tego czasu musimy jakoś przetrwać....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Czytałam że chyba scopolan chyba to zastępstwo fenetrolu,ale mój lekarz nic mi o tym nie miwil

To jak bylam z Kacprem w ciazy to wlasnie ten fonoterol wycofywali ale jeszcze w szpitalach mieli ale juz bardzo rzadko dawali
Kurcze szkoda, ze wycofali. Moj lekarz tez zaluje. Wlasnie zestaw pessar + fenoterol umozliwily mi donoszenie ciazy. W 24tc jak dostalam skurczy to mloda juz lezala glowka na pessarze i napierala na szyjke. W 32tc juz sie szyjka tak skrocila, ze pessar prawie spadl, a urodzilam w 40tc[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Też mam magnez i luteline X2 dziennie i tyle
@Margana a kiedy teraz masz wizytę kontrolną? Może zapytaj o ta luteinę co on uważa,mój też mówi że ona działa przciwskurczowo

reklama
Kurcze szkoda, ze wycofali. Moj lekarz tez zaluje. Wlasnie zestaw pessar + fenoterol umozliwily mi donoszenie ciazy. W 24tc jak dostalam skurczy to mloda juz lezala glowka na pessarze i napierala na szyjke. W 32tc juz sie szyjka tak skrocila, ze pessar prawie spadl, a urodzilam w 40tc[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
No właśnie dużo kobiet na fenoterolu donosiło, u mnie kuzynka tez

Do góry