reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie ta podstawowa różnica, że głód mogę zaspokoić, a libido nijak nie :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
To tak jak ja [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie aż tak, bo możemy tylko raz w tygodniu :( Teraz we wtorek wizyta może gin pozwoli czesciej, zobaczymy :)

Jestem mega zadowolona że odwiedziłam brafitterkę. Czuję żupełnie inny komfort noszenia biustonosza. Moje piersi mają duże lepsze wsparcie teraz. I wgl jestem w szoku jak mogłam nosić tak małą miseczkę! Jak porównałam z tymi co kupiłam to fiszbinę miałam jeszcze na piersi :O i się dziwiłam czemu biustonosz musi kłuć w biust...
No widzisz! A mowilysmy z Aga, ze tak bedzie. Miska powinna sie konczyc w polowie pachy[emoji5] A mowila Ci jak zakladac? Ze trzeba te wszystkie buly z plecow i bojow zagarnac do misek, bo to tez biust tylko rozlany przez zamale miski?
Ciesze sie, ze jestes zadowolona. Tylko po skonczeniy karmienia trzeba bedzie od nowa dobrac rozmiar.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam zatkane zupełnie, ale to od zapalenia zatok [emoji14]

Może przez tę dziwną pogodę Ci zatyka?
Może pogoda, faktycznie....
Ale zrobię inhalacje kilka razy, dodam do kominka parę kropli olejku, i może pomoże, jeśli faktycznie coś mi na zatokach "siedzi"
@Margana - bardziej to upierdliwe niż martwiące... Ale może inhalacje pomogą :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi gin mowila, że przeciwskurczowe i ze dziala bardziej na skurcze niz duphaston dlatego przejdziemy na luteine
A...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A...to musze podpytac swojego gina. Ostatnio gadalismy o tym, ze szkoda, ze ten fenoterol wycofali. Mowil, ze tetaz cos innego sie stosuje ( nie pamietam nazwy), ale to na innej zasadzie dziala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja w poprzedniej ciąży przy skurczach tez właśnie luteine mialam. To chyba taki standardowy zestaw luteina, magnez i nospa

reklama
Do góry