reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
I dobrze Ci w tym 75? Nie podsowa Ci sie na plecach?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wszystko jest oki :) Ale od samego początku zapinam na tą najluźniejszą haftkę, tak się już przyzwyczaiłam :)

My to na wszystkie wizyty chodzimy razem ;) i usg prenatalne i zwykłe u gina. Raz jak K. nie dojechał na czas z pracy to poszłam na wizytę z usg z mamą :) Fajne przeżycie.

A chodzimy razem, bo przyzwyczajeni jesteśmy z czasów leczenia niepłodności no i póki K. nie czuje kopniaków przez brzuch to jest to dla niego jedyna okazja żeby zobaczyć Stasia :) No i na wypadek, gdyby lekarz nie miał dla nas dobrych wieści tylko skierowanie do szpitala to wolałabym mieć kogoś bliskiego przy sobie...
Moj w pierwszej ciazy tez za mna chodzil jak mial wolne, ale teraz musi sie corka zajac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja gdy umawiałam się na połówkowe przez tel powiedziano mi że koszt to 250 zł. Na miejscu lekarz mi powiedział że płytki nie dostaniemy teraz tylko np jak pojedziemy w 30tc bo coś tam im się do nagrywania popsuło ale on to pozapisywał i będzie. Dzidzi w 3d też nie widzieliśmy, zdj usg normalne dostaliśmy a za wizytę zapłaciłam 150 zł
To bez sensu wam zrobił :/ zepsuł wszytko :(

No niby tak ale dziecko w 20tc a 30tc zupełnie inaczej wygląda :) Dlatego my chce z oby wizyt 4d.

My też zawsze chodzimy razem na każdą wizytę, nie ważne czy lekarz bada mnie na fotelu czy nie, jeszcze nie zdarzyło się, żeby M nie mógł pójść ze mną :)

Haha ciekawe czy ktoś robił kiedyś test w okolicach 20 tygodnia :D

I mina Pani w aptece, gdy wchodzi kobieta z widocznym brzuchem i prosi o test ciążowy :D

reklama
Do góry