reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie jakoś zdjęcia z USG nie kręcą ani filmy, a żeby komuś pokazywać to już w ogóle.

Ja z I genetyczne 250 a II i III 300 zł
Strasznie żerują na rodzicach, wiadomo, że każdy by chciał taki film, więc co to za problem nagrać film jak i tak wykonują usg? A płytka kosztuje 1 zł.

reklama
To ja mam dokladnie tak samo. Ja teraz nosze 65f i zamierzam kupic 70f. Ale, tak jak Aga Ci radzila, przymierz 75e, bo nie jestes przyzwyczajona do takich ciasnych, a jeszcze przytyjesz.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tzn ja teraz noszę 75C więc jeśli chodzi o "ciasność" to myślę, że problemu nie będzie bo to taka sama.

To głodna biedna siedzisz.. mam nadzieję, że nie długo Cię pomeczy..

Też fajne ale szkoda że osobno ten bocian i ta pani w ciąży [emoji14]

Nie pomyślałam o tym. Dzięki :)
My robimy sobie fotoksiazki z naszych zdjęć. I teraz kolekcjonuje kolejne zdjęcia na kolejne albumy. To tam USG nie zginie, ale może jeszcze bym skserowala ale na śliskim papierze, da się taki kupić ? Żeby nie było na zwykłej kartce papieru
Mozna kupic papier do drukowania zdjec. Taki sliski, zdjeciowy[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymaj się Kinia, ja wczoraj jeszcze wieczorem myślałam że będę wymiotować tak strasznie mnie muliło ale mama mi ugotowała pomidorową z ryżem i jak zjadłam to wszystko przeszło. Dziś czuję się jak nowo narodzona tylko żebra bolą masakrycznie po wymiotach.
Mam nadzieję, że lek Ci pomoże [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Marta dobrze, ze Ci przeszlo! Oby juz nie wrocilo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jak się czujesz ?:)

* I jest możliwość ciągłego oglądania dziecka ? Czy nie będę miała monitory przed sobą ?
* K kiedy będzie miał wejść ? Odrazu ze mną do gabinetu czy pierw wejść sama i pozniej poprosić lekarza żeby narzeczony mógł wejść ?
Moj na prenatalne zawsze wchodzi od tazu ze mna. W gabinecie jest osobny monitor na wprost lezanki gdzie caly czas ogladam dzidzie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja gdy umawiałam się na połówkowe przez tel powiedziano mi że koszt to 250 zł. Na miejscu lekarz mi powiedział że płytki nie dostaniemy teraz tylko np jak pojedziemy w 30tc bo coś tam im się do nagrywania popsuło ale on to pozapisywał i będzie. Dzidzi w 3d też nie widzieliśmy, zdj usg normalne dostaliśmy a za wizytę zapłaciłam 150 zł

Do góry