G
gosc12
Gość
Dlatego dobrze zrobić połówkowe w 4d bo pozniej jak ktoś ma ciężko z kasą to zostanie bez pamiątki :/nie gadaj nawet...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego dobrze zrobić połówkowe w 4d bo pozniej jak ktoś ma ciężko z kasą to zostanie bez pamiątki :/nie gadaj nawet...
Moj na prenatalne zawsze wchodzi od tazu ze mna. W gabinecie jest osobny monitor na wprost lezanki gdzie caly czas ogladam dzidzie[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Mój się zepsuł. Ta karteczka zaczeła wypadać :/ dobrze, że mam dwa. A w razie czego zrobię jeszcze 10To widać są różne papieryJa moim muszę porobić fotki tak na wszelki wypadek. Np moje testy ciążowe tak jakoś trochę zżółkły, Wasze też?
No to jest bol zima z tym ubieraniem. Dobrze, ze mloda juz sama sie ubierze, bo dwojki i siebie bym chyba nie ogarnela[emoji6]Dokładnie Wy tylko zmieniacie buty, dzieciaczka się nie opatula itp. Raz dwa i już sie wychodziJak w Walentynki byliśmy w restauracji to przy stoliku obok siedziała taka młoda para z dzieckiem. Biedni z 10 minut dziecko ubierali do wyjścia, potem oni dopiero szybko zarzucili płaszcze i biegiem do wyjścia zeby dziecię sie nie zgrzało
![]()
Matko oglądałam kartoteke na ttv i matka wrzucila noworodki do beczki i je zakopala![]()
ehh az sie plakac zachcialo
![]()
No niby tak ale dziecko w 20tc a 30tc zupełnie inaczej wyglądaDlatego dobrze zrobić połówkowe w 4d bo pozniej jak ktoś ma ciężko z kasą to zostanie bez pamiątki :/
My też zawsze chodzimy razem na każdą wizytę, nie ważne czy lekarz bada mnie na fotelu czy nie, jeszcze nie zdarzyło się, żeby M nie mógł pójść ze mnąMy to na wszystkie wizyty chodzimy razemi usg prenatalne i zwykłe u gina. Raz jak K. nie dojechał na czas z pracy to poszłam na wizytę z usg z mamą
Fajne przeżycie.
A chodzimy razem, bo przyzwyczajeni jesteśmy z czasów leczenia niepłodności no i póki K. nie czuje kopniaków przez brzuch to jest to dla niego jedyna okazja żeby zobaczyć StasiaNo i na wypadek, gdyby lekarz nie miał dla nas dobrych wieści tylko skierowanie do szpitala to wolałabym mieć kogoś bliskiego przy sobie...
Haha ciekawe czy ktoś robił kiedyś test w okolicach 20 tygodniaMój się zepsuł. Ta karteczka zaczeła wypadać :/ dobrze, że mam dwa. A w razie czego zrobię jeszcze 10będą takie mocne
![]()
Ja testow nie zostawialam. Mam zdjecia testow[emoji5]To widać są różne papieryJa moim muszę porobić fotki tak na wszelki wypadek. Np moje testy ciążowe tak jakoś trochę zżółkły, Wasze też?
No dokladnie. Biznes.Strasznie żerują na rodzicach, wiadomo, że każdy by chciał taki film, więc co to za problem nagrać film jak i tak wykonują usg? A płytka kosztuje 1 zł.
Zrób kopię /skan - to jest na takim papierze drukowane, że za rok będzie białe - tak jak paragony
![]()
Ja właśnie pisałamo masażach! Jestem w nich zakochana prawie tak mocno jak w moim Ł i samolotachA tak całkiem serio to jeśli ktoś może sobie pozwolić na taki wydatek to gorąco polecam
Tam u mnie na masaże chodzi pełno kobiet w ciąży właśnie
Haha tak wyszłochyba jest ich z 5
synek mówi że to jego dzieci
![]()
Ja wczoraj miałam takie rozmyślanie, że za 2 tygodnie połowa. W poniedziałek 5 ty miesiąc wiec zostały 4. Jak druga połowa mi zleci ja ta to aż mnie przerażenie ogarnęło. A ja w czarnym lesie ze wszystkim. Nie mam pomysłu gdzie już paczki, reklamówki trzymać. Dlatego całkiem nie ogarniam, a szafa ma być w maju (tylko ciekawe czy początkiem czy końcem). W sumie wydaje się tyle czasu, a jednak leci on nie ubłagalnie...
@kinga30 ja czekam aż do samego końca na rozwiązanie :/ będę wam w czerwcu i na początku lipca zazdrościć powrotu do domu z maluszkami, bo wszystko będzie dopiero przede mną![]()
Strasznie żerują na rodzicach, wiadomo, że każdy by chciał taki film, więc co to za problem nagrać film jak i tak wykonują usg? A płytka kosztuje 1 zł.
I dobrze Ci w tym 75? Nie podsowa Ci sie na plecach?Tzn ja teraz noszę 75C więc jeśli chodzi o "ciasność" to myślę, że problemu nie będzie bo to taka sama.