reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiedziałam,..! Muszę ogarnąć USG Frania, sprawdzić czy jeszcze coś widać..! Najgorzej że od zeszłego roku, po przeprowadzce mam to w piwnicy, w pudłach z książkami więc wiadomo że niezły hardkor żeby to przewalić :/

A miałaś też tak, ze mega dużo potem siusiałaś?? Ja w ciąży z Frnakiem widziałam ile wody zatrzymuje się w organiźmie.. I dzięki masażom bardzo niedużo spuchłam przed porodem-a w lecie szczególnie będzie nam taka pomoc potrzebna.

Hahahah te świeżaki to jest normalnie jak sekta! Wciąga chyba każde dziecko- my niezbyt często robimy zakupy w biedronce czy lidlu bo nie mamy po drodze, a i tak Fran miał obsesję i ma kilka oczywiście :)

A pod łóżkiem...? :)

Będę czekać z Tobą! :) Też zazdroszczę dziewczynom porodu na początku miesiąca!

Biznes na ciąży i dzieciach jest mega pod każdym względem- nawet takie ciuchy ciążowe, są przecież droższe niż normalne tylko dlatego że mają zakładki na brzuchu albo dziurę na cycek... a z dziurą powinny być tańsze, prawda?? :D
My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D

reklama
A gdzie się podziały pozostałe dziewczyny? Bo tylko kilka jest widocznych :) Halo co tam u Was?
Oj, bo ciężko Was dogonić. Jak już doczytam co pisałyście to bez sensu odpisywać, bo już nieaktualne [emoji6] a i chłopcy nie bardzo dają być na bieżąco, a nie chce przy synku korzystać z tel. A do tego trzeba posprzątać, ugotować itp i dnia na forum brakuje
Mnie jakoś zdjęcia z USG nie kręcą ani filmy, a żeby komuś pokazywać to już w ogóle.

Ja z I genetyczne 250 a II i III 300 zł
To tak jak mnie...
No to jest bol zima z tym ubieraniem. Dobrze, ze mloda juz sama sie ubierze, bo dwojki i siebie bym chyba nie ogarnela[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
To fakt z dwójką jest problem. Ubiorę jednego i zanim skończę ubierać drugiego to pierwszy już bez butów albo kurtki i trzeba od nowa zaczynać...A z trójką to dopiero wesoło będzie....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

O nie nie! Corka nigdy z nami nie spala i temu dziecku tez nie pozwole[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja raz zasnelam z 1 msc Nicole
Moglaby byc tragedia bo zasnelam tak ze jak sie pbudxilam nicole byla zakryta mym ramieniem;((( do rana nie spalam
Od tego czasu tylko jak nie spie polezymy razem ale nigdy na noc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D

Wiadomo, u nas też babcie były zatrudnione :tak:

1519321484-f8b36e7fa1013cf1-aaaaaa.jpeg

Apropos rozmów o kasie... [emoji12]

U mnie relaks.. czuje jakby był już weekend!
1519321540-0e3d73eb14fa9fda-aaaaaa.jpeg

...jakieś mam chyba dzisiaj flow zdjęciowe ;)

Ja se dawalam do lampki oranzade i myslalam ze szampan niestety tetz nie mam wanny ale szukamy mieszakania wanna jest super

No a jeśli byście nie chcieli lub nie mieli pieniędzy na badanie w 30 ? To co ?:/ Nie rozumiem takiego lekarza, ja bym się wściekła. Idę specjalnie do niego żeby dostać taką płytę na pamiątkę a tu nie dostaniecie bo zepsute :/ i czekajcie sobie do 30 . ODSZKODOWANIE :D

reklama
Booze. A gdzie ja znajdę na siebie.. :/
Ja pewnie poszukam na początek w pepco, nie chce wydawać majątku na drogie staniki jeśli po porodzie okażą się za małe albo za duże. Swoją drogą mam nadzieję, że biust mi nie wróci do poprzedniego rozmiaru :D Z takiego byłabym zadowolona :p W końcu spełniło się moje marzenie :D większy biust.

Do góry