reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A mi sie wlasnie ciagle chce jesc. A co zjem to sie mecze[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja zjadłam dzisiaj jedną parówkę i byłam tak najedzona że aż mi było nie dobrze, odczekalam trochę i zjadłam jeszcze jedna i pomidora . A później padłam z przejedzenia :o

reklama
Wzięłam ten Loperamid i czekam na afekty[emoji5]️ ogolnie jestem słaba i lamie mnie w kościach i glodna już [emoji5]️
@martaaa515 jak u Ciebie? Przeszło zupełnie?
Kinga trzymaj sie tam jakos. Lez i odpoczywaj. I pamietaj o piciu wody, chociaz po lyczku. Dobry by byl tez sok pomidorowy dodatkowo dosolony, jak dasz rade.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@kinga30 ja czekam aż do samego końca na rozwiązanie :/ będę wam w czerwcu i na początku lipca zazdrościć powrotu do domu z maluszkami, bo wszystko będzie dopiero przede mną :(
Kto wie czy nie urodzisz np w połowie lipca :)

Ja na 9 i całe szczęście bo K przyjeżdża tylko na trzy dni więc po wizycie moze pojedziemy do kina, na obiad czy gdzieś miło spędzić czas :) objezdzimy rodzinę z filmem z USG i będzie musiał wracać :(
No i może zahaczycie o jakiś sklep :D

Witajcie dziewczyny !!!

same fajne dziewczyny tu sa udał nam sie ten Gang Lipcowek:p
Czasem nie moge nadrobić bo tyle piszecie, ale u mnie szkoła i praca i czasu mało niestety. Może jak skończę prace bedzie mnie wiecej.

Któraś z was pisała o masażach, ja polecam i to bardzo!!
Mnie moj masuje (ma uprawnienia) sam rozkłada stół do masażu i mnie wola :) naprawde pomaga. Jak brzuszek urośnie to bedzie mi tejpy naklejał zeby kręgosłup troche odciążyć.

@kinga30 duzo zdrówka !!
O ale masz fajnie z tymi masarzami!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Powiem ci ze ja jakoś osobiście zle się czuje w leginsach... uważam ze żeby fajnie wyglądać trzeba mieć naprawdę szczupłe nogi a moje są „normalne” ;) wiec wole jeansy :) sukienki tez zawsze wybieram tuż przed kolano, nie krótsze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja. Tylko, ze ja po ciazy uda mam tragiczne[emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja zaraz musze obczaic swoj i moze nie bede sie tak stresowac przed jutrem ;p a ile płacicie ? mi w recepcji powiedziala 250

musisz dopytac bo to sa opcje dodatkowe
ja mialam usg ze skierowania nic nie placilam
za filmik - 40 zl
za zdj 4d w trojwymiarze 100,00
a usg w 30 tyg w trojwymiarze 380,00 :hmm:
w 2d zwykle 280,00:eek:

reklama
Do góry