reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja pierwsze usg robiłam w pierwszym dniu 5 tygodnia ciąży i już było widać, że jestem w ciąży, macica była powiększona i malutki pęcherzyk płodowy też już był.. Więc w sumie też nie ma co, aż tak czekać z tym usg, a kolejne usg robiłam tydzień później i już był dużo większy pęcherzyk płodowy. A co do pracy to ja szefowej w dniu pierwszego usg powiedziałam, że jestem w ciąży a już kolejnego dnia byłam na zwolnieniu, nie ma co się bać mówić, pracodawca nigdy nie będzie zadowolony z ciąży pracownika ale trudno dziecko najważniejsze!!
Ale Ja mowie o zarodku , pecherzyk to ha tez mam [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
W końcu mam konkretny termin usg czyli 21 października trochę czasu jeszcze nie wiem jak to wytrzymam ale może i lepiej bo to juz będzie 7 tydzień i 4 dzień wiec mam nadzieje ze będzie widać piękne serduszko i Wam wszystkim tego samego życzę :*
Bedzue Na bank !!
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja w poprzedniej ciąży normalnie farbowalam włosy. A co do karmienia piersią to też miałam takie przeboje z córką, że szkoda gadać, w końcu wylądowałam w szpitalu z zapaleniem piersi i z gorączką 41 stopni, no niestety często karmienie piersią to nie jest żadna przyjemność.
Ja jestem obrcnie w 6 tyg ciazy plus corka 7 mscy I caly czas kp ,dla mnie to najwpanialsze co moge dac corce I najzdrowsze i sprawie ma nam ogromna przyjemnosc
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej chcialabym sie dolaczyc do lipcowek. Termin wedlug kalkulatora wypada na 2 lipca.....ale roznie to moze byc. Pewnie bedzie czerwiec, wczesniejsze porody rozwiaztwane w 33tyg 37 i 38. Zobaczymy jak bedzie tym razem. Wizyta na 16.11 i wtedy dowiem sie czy wszystko ok.
Ja tez 16-11) [emoji13][emoji110]️narazie u mnie 5 Tydz 6 dni i widac bylo pecherzyk
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochane, farbujecie włosy w ciąży? Jeszcze zanim się dowiedziałam, o ciąży byłam już zapisana na przyszły wtorek na koloryzacje. Mogę?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz
Margana
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ☺ Chcialabym nieśmiało do Was dołączyć. Wczoraj @ nie przyszła, a dziś test pozytywny. Mam już 6-letnią córkę, a w sierpniu poroniłam w 5/6tc. Dlatego bardzo się boję zeby sie sytuacja nie powtórzyła. Zrobilam dziś betę i progesteron, czekam na wyniki, a w poniedziałek będę dzwonić do lekarza.
Mam nadzieję, że tym razem dotrwam z Wami do końca, tak jak i Wy wszystkie! Pozdrawiam ciepło
Mam nadzieję, że tym razem dotrwam z Wami do końca, tak jak i Wy wszystkie! Pozdrawiam ciepło
Ale się rozpisałyście dziewczyny
Jak widać u wszystkich na wizytach widać pęcherzyki. Ja byłam na wizycie 4 tc+6 I też był pęcherzyk. U mnie kolejna wizyta 27.11 jeśli nic się po drodze nie wydarzy. Staram się myśleć pozytywnie choć w moim przypadku o to ciężko (5 ciąża a dziecko jedno).
Co do farbowania wlosow: tylko farba bez amoniaku.
Jak widać u wszystkich na wizytach widać pęcherzyki. Ja byłam na wizycie 4 tc+6 I też był pęcherzyk. U mnie kolejna wizyta 27.11 jeśli nic się po drodze nie wydarzy. Staram się myśleć pozytywnie choć w moim przypadku o to ciężko (5 ciąża a dziecko jedno).
Co do farbowania wlosow: tylko farba bez amoniaku.
Ostatnia edycja:
reklama
redavecad
Fanka BB :)
Ja tego karmienia sie nie mogę doczekac tym razem zamierzam karmić jak najdłużejJa jestem obrcnie w 6 tyg ciazy plus corka 7 mscy I caly czas kp ,dla mnie to najwpanialsze co moge dac corce I najzdrowsze i sprawie ma nam ogromna przyjemnosc
Podziel się: