reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W pierwszej ciąży od początku czułam, że chłopiec będzie. Teraz czuje, że dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]

reklama
W pierwszej ciąży od początku czułam, że chłopiec będzie. Teraz czuje, że dziewczynka. Zobaczymy czy się sprawdzi...

[emoji173] Styczniówka 2013 [emoji173] Lipcóweczka 2018 [emoji173]
A ja jak mówię i myślę o dziecku to jakoś tak ciągle o Kajtku :p zobaczymy, niech się najpierw w ogóle ciąża potwierdzi.

Ja pierwsze usg robiłam w pierwszym dniu 5 tygodnia ciąży i już było widać, że jestem w ciąży, macica była powiększona i malutki pęcherzyk płodowy też już był.. Więc w sumie też nie ma co, aż tak czekać z tym usg, a kolejne usg robiłam tydzień później i już był dużo większy pęcherzyk płodowy. A co do pracy to ja szefowej w dniu pierwszego usg powiedziałam, że jestem w ciąży a już kolejnego dnia byłam na zwolnieniu, nie ma co się bać mówić, pracodawca nigdy nie będzie zadowolony z ciąży pracownika ale trudno dziecko najważniejsze!!

reklama
Do góry