reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W końcu mam konkretny termin usg czyli 21 października trochę czasu jeszcze nie wiem jak to wytrzymam ale może i lepiej bo to juz będzie 7 tydzień i 4 dzień wiec mam nadzieje ze będzie widać piękne serduszko i Wam wszystkim tego samego życzę :* :)

reklama
A co do objawów to tez normalnie się raczej czuje jak szybciej się rusze to zaboli brzuch tak to spokój piersi wrażliwe przy dotyku i jak wstanę rano i nie zjem śniadania to troszkę mnie mdli a i szybciutko zasypiam :D

Kochane, farbujecie włosy w ciąży? Jeszcze zanim się dowiedziałam, o ciąży byłam już zapisana na przyszły wtorek na koloryzacje. Mogę?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje piersi za nim zaszlam w pierwszą ciąże zawsze dawały znać o sobie tydzień przed okresem, w ciąży też pobolewały. Po porodzie okazało się, że mam płaskie sutki i położne mi je "zgwałciły" uciętymi strzykawkami, za wszelką cenę chciały uzyskać mleko dla malucha. Zwijałam się z bólu, po powrocie do domu starałam radzić sobie laktatorem, później miałam nawał i kolejny płacz. Bardzo źle wspominam swoją mleczna drogę. Od tamtego momentu moje piersi są bo są. Sutki nie reagują na dotyk, a piersi przestały boleć... W tej ciąży na kilka tygodni przed porodem chce chodzić do poradni laktacyjnej, mam nadzieję, że tam mnie jakoś przygotują, bo żadne osłonki, muszle i nakładki nie dawały rady.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej chcialabym sie dolaczyc do lipcowek. Termin wedlug kalkulatora wypada na 2 lipca.....ale roznie to moze byc. Pewnie bedzie czerwiec, wczesniejsze porody rozwiaztwane w 33tyg 37 i 38. Zobaczymy jak bedzie tym razem. Wizyta na 16.11 i wtedy dowiem sie czy wszystko ok.

Ja w poprzedniej ciąży normalnie farbowalam włosy. A co do karmienia piersią to też miałam takie przeboje z córką, że szkoda gadać, w końcu wylądowałam w szpitalu z zapaleniem piersi i z gorączką 41 stopni, no niestety często karmienie piersią to nie jest żadna przyjemność.

Hej, też do was dołączam.
Termin na 8 lipca :) w poniedziałek byłam u ginekologa po l4 ponieważ w pracy mam szkodliwe warunki. Pierwsze badania krwi i moczu zrobione :) w przyszły poniedziałek wizyta z badaniem usg :) oby wysztko było dobrze.

reklama
Do góry