Moni17.06
Fanka BB :)
to tez jutro dopytam dziekuje :*Tak przed wizytą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tez jutro dopytam dziekuje :*Tak przed wizytą
Jej ja też się tego nie mogę doczekać rano jak nie mogę spać, a jeszcze jest za wcześnie żeby wstać to sobie tak wszystko wyobrażam jak to będzieJuż nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesienią
O tym samym myślimyDziewczyny! Zna może któraś z Was miejsce warte polecenia na wakacje? Chcemy gdzieś wyskoczyć w końcówce kwietnia Zależy Nam żeby lot nie trwał dłużej niż 3h i żeby miejsce nie bylo super oblegane przez turystów. A i żeby nie było tam imprezowni. Polecicie coś?
Rower nawet w zdrowej ciazy jest niewskazany.miałam zamiar ale jak mój lekarz powie że z tą szyjką jest coś nie tak to mogę sobie pomarzyć..
W ciągu tygodnia dwoch nawet może zmienićTaki bardziej rozlazły na boki mam ten brzuch teraz no chyba ze za parę tygodni jeszcze zmieni kształt
Fajne i tanie nie tylko o ciuszkach mówię można mieszkanie fajnie wystroićNo dokładnie ale ja i tak lubie pepco fajne tam sa rzeczy.
Ja 19+2 niedługo skończony 20 tydzień [/QUOTE]="klaudiaa975, post: 16327365, member: 179056"]Ja jutro zaczynam 19. Nawet w miarę leci , jeszcze połowa przede mną brzuszek malutki ale zgrabniutki
Szybciutko poleci [/QUOTE]Ja 19+2 niedługo skończony 20 tydzień