reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesienią :)
Jej ja też się tego nie mogę doczekać rano jak nie mogę spać, a jeszcze jest za wcześnie żeby wstać to sobie tak wszystko wyobrażam jak to będzie :D

Dziewczyny! Zna może któraś z Was miejsce warte polecenia na wakacje? Chcemy gdzieś wyskoczyć w końcówce kwietnia :) Zależy Nam żeby lot nie trwał dłużej niż 3h i żeby miejsce nie bylo super oblegane przez turystów. A i żeby nie było tam imprezowni. Polecicie coś?
O tym samym myślimy :D

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Właśnie zjadłam obiad - ziemniaczki pieczone w piekarniku w ziołach, indyk ala nugetsy i Brukselka.. :) a teraz czas na leżenie na lidlowskiej podusi :) oczy mi się zamykają :o

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry