reklama
G
gosc12
Gość
Oliwia ty teraz będziesz miała coreczke ? Czy drugi synek ? Bo nie pamiętamHaha tak wyszło chyba jest ich z 5 synek mówi że to jego dzieci
olaaa7
Fanka BB :)
Ooo ja cieee cudne, ciekawe czy to jakaś nowa oferta czy są w stałym asortymencie.Body i spodenki za 15 zl
oliwiapatrycja
Taki bardziej rozlazły na boki mam ten brzuch teraz no chyba ze za parę tygodni jeszcze zmieni kształtJa jutro zaczynam 19. Nawet w miarę leci , jeszcze połowa przede mną brzuszek malutki ale zgrabniutki
gfusiarz
No dokładnie ale ja i tak lubie pepco fajne tam sa rzeczy.Też mi się spodobał
Ale zauważyłam, że rzadko się dziecięce ciuszki zmieniają w tym Pepco :/ kiedy nie zajrzę to jedno i to samo wisi :/
olaaa7
Też chcę!Takie cus
Margana
Mi sie zawsze wydawalo, ze najlepiej wyglada takie usg z 20+, ale dziewczyny pisaly, ze w 30+ jeszcze lepiej wychodzi.Dziewczyny jak myślicie w którym tygodniu najlepiej zrobić usg 3/4 d ? Bo chcemy zrobić sobie z mężem pamiątkę i tak myślę następne usg mam w 26 tygodniu później w 30 a później to już pewnie jakoś co 2 tygodnie i nie wiem czy zdecydować się na to w 26 czy poczekać do 30 wiem ze tu kiedyś była na ten temat rozmowa ale za nic nie pamiętam :/
Aniołek[*]8.08.2017
oliwiapatrycja
No właśnie nie wiem :-( dopiero 9 marca na połówkowym może wkoncu się coś dowiem mam nadziejeOliwia ty teraz będziesz miała coreczke ? Czy drugi synek ? Bo nie pamiętam
reklama
olaaa7
Tak przed wizytąMożliwość wykonania badania 4D - trójwymiarowe, ciąży i nagrania na płytę CD.
niby jest napisane a dopytalas sie w tym samym dniu co mialas usg ?
Podziel się: