G
gosc12
Gość
Mozliwe że co chwilę czuje ruchy ? Leżę teraz płasko i co parę minut czuje uderzenia delikatne czy za często bym czuła i to nie możliwe ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie Wy tylko zmieniacie buty, dzieciaczka się nie opatula itp. Raz dwa i już sie wychodzi Jak w Walentynki byliśmy w restauracji to przy stoliku obok siedziała taka młoda para z dzieckiem. Biedni z 10 minut dziecko ubierali do wyjścia, potem oni dopiero szybko zarzucili płaszcze i biegiem do wyjścia zeby dziecię sie nie zgrzałoJuż nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesienią
Ojej Kinga trzymam kciuki zeby szybko przeszlo!Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Musisz zapytać. Mi też nic nie powiedzieli dopóki nie spytałam. I całe szczęście, bo Pani w recepcji dzięki temu ma to na uwadze. Podobno są dwa gabinety i tylko w jednym da się nagrać. Jeszcze nie wiadomo na 100% czy uda nam się być w drugiej sali ale większe prawdopodobieństwo dzięki temu że uprzedziłamMi nic nie mowili o filmie wiec moze nie ma nawet takiej opcji...
Ja musze poczytac na ich stronieMusisz zapytać. Mi też nic nie powiedzieli dopóki nie spytałam. I całe szczęście, bo Pani w recepcji dzięki temu ma to na uwadze. Podobno są dwa gabinety i tylko w jednym da się nagrać. Jeszcze nie wiadomo na 100% czy uda nam się być w drugiej sali ale większe prawdopodobieństwo dzięki temu że uprzedziłam
Mnie też nie mówił Na stronie szpitala przeczytałam, że jest taka możliwość a potem tylko dopytałam w rejestracji Wydaje mi się, że wszędzie jest taka możliwość, w końcu do tego usg używany jest lepszy sprzęt i oczywistym jest, że rodzice będą chcieli nagranieMi nic nie mowili o filmie wiec moze nie ma nawet takiej opcji...
Pewnie możliwe Ja np czuję przez jakiś czas co chwilkę jakieś pojedyncze kopniaki a potem jest cisza. Do tej pory czułam zazwyczaj raz dziennie, czasem zdarzyło się, że dwa razy dziennie, najczęściej koło południa i potem wieczorem.Mozliwe że co chwilę czuje ruchy ? Leżę teraz płasko i co parę minut czuje uderzenia delikatne czy za często bym czuła i to nie możliwe ?
Albo zadzwoń zapytaj, żeby wrazie czego mieli to na uwadzeJa musze poczytac na ich stronie
Ja teraz to już prawie cały czas moja Agatke czujeMozliwe że co chwilę czuje ruchy ? Leżę teraz płasko i co parę minut czuje uderzenia delikatne czy za często bym czuła i to nie możliwe ?
Mnie też nie mówił Na stronie szpitala przeczytałam, że jest taka możliwość a potem tylko dopytałam w rejestracji Wydaje mi się, że wszędzie jest taka możliwość, w końcu do tego usg używany jest lepszy sprzęt i oczywistym jest, że rodzice będą chcieli nagranie
Pewnie możliwe Ja np czuję przez jakiś czas co chwilkę jakieś pojedyncze kopniaki a potem jest cisza. Do tej pory czułam zazwyczaj raz dziennie, czasem zdarzyło się, że dwa razy dziennie, najczęściej koło południa i potem wieczorem.
Ja teraz to już prawie cały czas moja Agatke czuje