reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już nie mogę się doczekać tych spacerków z wózkiem i M tak wspólnie rodzinnie [emoji173] Super, że rodzimy latem a nie zimą czy jesienią :)
Dokładnie Wy tylko zmieniacie buty, dzieciaczka się nie opatula itp. Raz dwa i już sie wychodzi :) Jak w Walentynki byliśmy w restauracji to przy stoliku obok siedziała taka młoda para z dzieckiem. Biedni z 10 minut dziecko ubierali do wyjścia, potem oni dopiero szybko zarzucili płaszcze i biegiem do wyjścia zeby dziecię sie nie zgrzało:D

Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Ojej Kinga trzymam kciuki zeby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi nic nie mowili o filmie wiec moze nie ma nawet takiej opcji...
Musisz zapytać. Mi też nic nie powiedzieli dopóki nie spytałam. I całe szczęście, bo Pani w recepcji dzięki temu ma to na uwadze. Podobno są dwa gabinety i tylko w jednym da się nagrać. Jeszcze nie wiadomo na 100% czy uda nam się być w drugiej sali ale większe prawdopodobieństwo dzięki temu że uprzedziłam :)

Musisz zapytać. Mi też nic nie powiedzieli dopóki nie spytałam. I całe szczęście, bo Pani w recepcji dzięki temu ma to na uwadze. Podobno są dwa gabinety i tylko w jednym da się nagrać. Jeszcze nie wiadomo na 100% czy uda nam się być w drugiej sali ale większe prawdopodobieństwo dzięki temu że uprzedziłam :)
Ja musze poczytac na ich stronie :)

Mi nic nie mowili o filmie wiec moze nie ma nawet takiej opcji...
Mnie też nie mówił :) Na stronie szpitala przeczytałam, że jest taka możliwość a potem tylko dopytałam w rejestracji :) Wydaje mi się, że wszędzie jest taka możliwość, w końcu do tego usg używany jest lepszy sprzęt i oczywistym jest, że rodzice będą chcieli nagranie :)

Mozliwe że co chwilę czuje ruchy ? Leżę teraz płasko i co parę minut czuje uderzenia delikatne :) czy za często bym czuła i to nie możliwe ?
Pewnie możliwe :) Ja np czuję przez jakiś czas co chwilkę jakieś pojedyncze kopniaki a potem jest cisza. Do tej pory czułam zazwyczaj raz dziennie, czasem zdarzyło się, że dwa razy dziennie, najczęściej koło południa i potem wieczorem.

Mnie też nie mówił :) Na stronie szpitala przeczytałam, że jest taka możliwość a potem tylko dopytałam w rejestracji :) Wydaje mi się, że wszędzie jest taka możliwość, w końcu do tego usg używany jest lepszy sprzęt i oczywistym jest, że rodzice będą chcieli nagranie :)

Pewnie możliwe :) Ja np czuję przez jakiś czas co chwilkę jakieś pojedyncze kopniaki a potem jest cisza. Do tej pory czułam zazwyczaj raz dziennie, czasem zdarzyło się, że dwa razy dziennie, najczęściej koło południa i potem wieczorem.

Mam nadzieję, że nie mylę mojego dzieciaczka z czymś innym :D ale nigdy wcześniej nie czułam takiego ruchu pod pepkiem :)

reklama
Do góry