Moni17.06
Fanka BB :)
Dziękuje , na tych pierwszych nie byłam , lekarz nie widział potrzeby , ale na te sie zdecydowałam i sie boje do jutra zwariuje chyba ...Będzie dobrzebędziemy tu trzymały kciuki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje , na tych pierwszych nie byłam , lekarz nie widział potrzeby , ale na te sie zdecydowałam i sie boje do jutra zwariuje chyba ...Będzie dobrzebędziemy tu trzymały kciuki
![]()
Ooo to super, że Ci masaż pomógłDziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Ja już po masażuCzuję sie zrelaksowana i zoaopiekowana. Czuję już wyraźną różnicę. Pani mi powiedziała, że moja powięź(nie wiem co to
) jest tak sztywna, twarda i nieruchoma, że dziwi sie że zgłosiłam sie dopiero teraz i że pewnie czuję potworny ból. A ja własnie nie czuje nic oprócz małego napiecia. W poniedziałek mam kolejny masaż. Czuję, że trafiłam w dobre ręce
![]()
Ale jak będzie potem ładnieU nas marzec będzie kruchy... Zacznie się remonti każdy pieniądz pójdzie w mieszkanie... Strach się bać..
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
GratulacjeDziewczyny wróciłam do domu i będziemy mieć dziewczynke tak się ciesze teraz musimy decydować się nad imieniem ale prawdopodobnie Lenkamała waży 330 gram wszystko dobrze tylko buzki nie chciała pokazać cały czas się zakrywala rączkami
z szyjka wszystko okej ma 3,8 cm
iii byliśmy w lidlu juz resztki zostały ale udało mi się kupić body skarpetki i rajstopki
![]()
Widzę, że duże zakupyChciałam jeszcze spodnie do kompletu słonika to już nie było rozmiaruZobacz załącznik 840073
Nic się nie martw Twój dzidziuś wcale nie jest małyCześć kochanegratuluje udanych wizyt
śliczne te nasze dzieciaczki
u mnie na połówkowym mała wyszła prawie tydzień młodsza i ważyła 305g
tak się troszkę zmartwiłam bo wasze dzieciaczki większe ale lekarz mówił, że jest okej czyli musi być dobrze
byłam dziś u swojego lekarza rodzinnego bo męczy mnie ból w tej pachwinie, chodzę zgięta w pół a w nocy się budzę bo boli mnie jak chce się przekręcić.. a nospa nie pomaga do tego od wczoraj boli mnie to miejsce przy siusianiu.. powiedziała żebym sobie odpoczywała i zrobiła badanie moczu czy przypadkiem nie mam piasku.. czy to możliwe że w niecałe dwa tyg by mi się coś tam zrobiło? bo ostatnie wyniki miałam okej.. jak mocz będzie okej to mam zgłosić się do ginekologa..
Ooo dziękidziewczyny ten obrazek wrzucaly i polecaly sobie skopiowac i tak też zrobiłam [emoji16]![]()
![]()
Nie smutaj się, to taka gorsza chwila tylkoWitam babeczki.....
Gratuluje udanych wizyt, super ze maluszki juz takie duze. Zdrowo rosna skarby male.
Ja mam dzis dola......laze nieogarnieta jak bezdomna-tak to moj tata okreslil. Wlosy nie umyte byle co naciagniete na dupe. Ogolnie przybija mnoe dzis chyba wszystko.....wydatki brak kasy i te siedzenie w domu. Jeju jakbym chciala wyjsc do ludzi pracowac miec swoja kase byc zbow nie zalezna i nie liczyc sie z kazda zlotowka. Ehhhh szkoda gadac.....! Jeszcze Mati znow zaczyna szwankowac.....pewnie bede musiala zbow wybrac sie do reumatologa. Biedny rano ledwo chodzi...oby znow nie mial plynu w stawach bo sie zalamie. Wtedy wyladujemy znow w szpitalu reumatologicznym...a juz od dluzszego czasu byl spokoj. Nawet leki mial ostawione a teraz zaczyna sie od nowa! Brakuje mi sil na to wszystko.
Sent from my LG-H815 using Forum BabyBoom mobile app
My tylko 5 lat ale i tak mnie to przerażaJa tak samo jeszcze 26 lat [emoji23]
![]()
Śliczności [emoji7] Mamy ten sam dresikja kupiłam to w lidlu![]()
A to z Hm dziś przyszło rozmiar 56 duzy![]()
![]()
Byłam w grudniu, ja mam na 15 ,dobrze że masz wcześnie to szybciej zleci,a miałaś robione już jakieś USG ? I w którym tygNa 11.15a Ty ? a byłas na tych pierwszych prenatalnych , bo ja nie i mam mega stresa juz od 3 nie spie
Ja mam usg co wizyte a ostatnio 8 lutego i wszystko wporzadku bylo a na tych pierwszych prenatalnych nie bylam ...Byłam w grudniu, ja mam na 15 ,dobrze że masz wcześnie to szybciej zleci,a miałaś robione już jakieś USG ? I w którym tyg
Ja coś kojarzę, że jedna miała mieć dwie córeczki ale już nie pamiętam kto.No właśnie też jestem ciekawa co u naszych mamusiek bliznuat? I czy już wiedzą co będą miały ?
Kochana to gdyby coś byli nie tak to wydaje mi się że i tak by wylapal na normalnym USG ! Będzie dobrze a teraz na prenatalne idziesz do swojej lekarza czy innego ? On cię kierował czy samaJa mam usg co wizyte a ostatnio 8 lutego i wszystko wporzadku bylo a na tych pierwszych prenatalnych nie bylam ...
Właśnie też cos kojarzę że miały być najprawdopodobniej córeczki u jednejJa coś kojarzę, że jedna miała mieć dwie córeczki ale już nie pamiętam kto.