reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moj mąż ma dziś urodziny a ja bez prezentu jeszcze nawet nie wiem co mu kupić bo wszystko ma ...
dobrze ze już piątek
Jeszcze dziś idę na kastrację z moim guciem i mam stres chyba większy niż przed usg bo będzie uśpiony na jakieś 3 godziny ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkiego naj dla meza.... Zrob mu taniec brzucha hihi to bedzie mega prezent.
Oliwka i jak dziś Mati ?
Dzieki ze pytasz. Wczoraj posiedzial dluzej w wannie zeby rozgrzac miesnie i wzielam sie za rehabilitacje.I powiem ci ze czuc roznice ze ma stawy skokowe jakby poblokowane. Dzis rano musial znow sie rozruszac. Trzeba bedzie z nim znow cw. Chodzic na basen. Najwazniejsze ze obrzekow nie ma ale i tak w poniedzialek pojde do pediatry po skierowabie na usg i trzeba bedzie prywatnie zrobic. Oraz zrobic badania czy nie rosnie crp i ob. Teraz juz wiem na co zwracac uwage wiec nie bede czekac na rozwoj sytuacje tylko zaczynam dzialac.
Ja coś kojarzę, że jedna miała mieć dwie córeczki ale już nie pamiętam kto.
Mały wczoraj był cały dzień spokojny aż nagle w kinie kopał tak, że delikatnie udało mi się raz czy dwa razy wyczuć kopniaczki jak przyłożyłam rękę [emoji7]
Widzisz film mlodemu sie nie podobal....musial ci to uswiadomic. Super ze tak juz czujesz kopniaki doczelalas sie kochana i ty w koncu.

@kinga30 trzymam kciuki zeby leki pomogly, cos panuje w powietrzu a jeszcze te prognozy nie rozpieszczaja niby mroz ale bez wiatru i te zarazki ,smog i wszystkie brudy wisza w powietrzu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkiego naj dla meza.... Zrob mu taniec brzucha hihi to bedzie mega prezent.

Dzieki ze pytasz. Wczoraj posiedzial dluzej w wannie zeby rozgrzac miesnie i wzielam sie za rehabilitacje.I powiem ci ze czuc roznice ze ma stawy skokowe jakby poblokowane. Dzis rano musial znow sie rozruszac. Trzeba bedzie z nim znow cw. Chodzic na basen. Najwazniejsze ze obrzekow nie ma ale i tak w poniedzialek pojde do pediatry po skierowabie na usg i trzeba bedzie prywatnie zrobic. Oraz zrobic badania czy nie rosnie crp i ob. Teraz juz wiem na co zwracac uwage wiec nie bede czekac na rozwoj sytuacje tylko zaczynam dzialac.

Widzisz film mlodemu sie nie podobal....musial ci to uswiadomic. Super ze tak juz czujesz kopniaki doczelalas sie kochana i ty w koncu.

@kinga30 trzymam kciuki zeby leki pomogly, cos panuje w powietrzu a jeszcze te prognozy nie rozpieszczaja niby mroz ale bez wiatru i te zarazki ,smog i wszystkie brudy wisza w powietrzu.

No najwyraźniej nie podobał :p Jestem przeszczęśliwa, że w końcu go czuję [emoji173] A jak u Ciebie sytuacja z teściami? Dalej nieciekawie?

No najwyraźniej nie podobał [emoji14] Jestem przeszczęśliwa, że w końcu go czuję [emoji173] A jak u Ciebie sytuacja z teściami? Dalej nieciekawie?
Kochana z tesciami ok. Nie uswiadomilam ich o ciazy sami sie skapneli...po tym ze nie pilam w ciazy i na sylwestra pojechalam swoim autem. Tesc nic nie gadal ,bardziej tesciowa sie interesuje. Ogladala usg ,pytala czy wszystko ok. Co chwila czekolade soki itd mi podsuwa. Wiec nie jest zle. Jak jej powiedzialam ze polowa po polowie czerwca rodze to przejela sie bo oni wyjezdzaja 15 czerwca na 2 tyg i juz mysli ze D szaranczy jie ogarnie itd.

Hahah taniec brzucha [emoji23] będę pamiętać

16udyx8di9hvrs5t.png

W jakich sklepach są działy z ciuchami dla ciężarnych? Przychodzi mi do głowy tylko H&M i C&A jest coś jeszcze?

Wczoraj oglądaliśmy filmik z usg z córka 8 lat temu robiony a potem z tej ciazy wierzycie ze widać podobieństwo w ustach i nosie [emoji23] naprawdę !!! Piękna pamiątka będzie dla moich dzieci

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale super, ja planuje w ramkę powkładać zdjęcia z USG i nad łóżeczkiem naszego maleństwa zawiesić :)

W jakich sklepach są działy z ciuchami dla ciężarnych? Przychodzi mi do głowy tylko H&M i C&A jest coś jeszcze?

Allegro [emoji23]
A poważnie nie wiem ja mam dużo koszul i bluzek oversize bo lubię taki styl do tego dżinsy z dziurami i szpilki
Wiec ratuje się moimi koszulami z spodniami gorzej bo mam jedne ciążowe z Hm gatunek super ale wkurza mnie ten pas taki wysoki bo ja lubię wsadzić sobie przód bluzki/ koszuli do spodni wiec chodzę w swoich tylko guzika nie zapinam pod brzuchem

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Allegro [emoji23]
A poważnie nie wiem ja mam dużo koszul i bluzek oversize bo lubię taki styl do tego dżinsy z dziurami i szpilki
Wiec ratuje się moimi koszulami z spodniami gorzej bo mam jedne ciążowe z Hm gatunek super ale wkurza mnie ten pas taki wysoki bo ja lubię wsadzić sobie przód bluzki/ koszuli do spodni wiec chodzę w swoich tylko guzika nie zapinam pod brzuchem

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja właśnie rozglądam się za czymś bardziej na wyjście, jakaś sukienka albo spodnie do tego bluzka ale nie mam pomysłów.

Do góry