oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Wszystkiego naj dla meza.... Zrob mu taniec brzucha hihi to bedzie mega prezent.Moj mąż ma dziś urodziny a ja bez prezentu jeszcze nawet nie wiem co mu kupić bo wszystko ma ...
dobrze ze już piątek
Jeszcze dziś idę na kastrację z moim guciem i mam stres chyba większy niż przed usg bo będzie uśpiony na jakieś 3 godziny ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzieki ze pytasz. Wczoraj posiedzial dluzej w wannie zeby rozgrzac miesnie i wzielam sie za rehabilitacje.I powiem ci ze czuc roznice ze ma stawy skokowe jakby poblokowane. Dzis rano musial znow sie rozruszac. Trzeba bedzie z nim znow cw. Chodzic na basen. Najwazniejsze ze obrzekow nie ma ale i tak w poniedzialek pojde do pediatry po skierowabie na usg i trzeba bedzie prywatnie zrobic. Oraz zrobic badania czy nie rosnie crp i ob. Teraz juz wiem na co zwracac uwage wiec nie bede czekac na rozwoj sytuacje tylko zaczynam dzialac.Oliwka i jak dziś Mati ?
Widzisz film mlodemu sie nie podobal....musial ci to uswiadomic. Super ze tak juz czujesz kopniaki doczelalas sie kochana i ty w koncu.Ja coś kojarzę, że jedna miała mieć dwie córeczki ale już nie pamiętam kto.
Mały wczoraj był cały dzień spokojny aż nagle w kinie kopał tak, że delikatnie udało mi się raz czy dwa razy wyczuć kopniaczki jak przyłożyłam rękę [emoji7]
@kinga30 trzymam kciuki zeby leki pomogly, cos panuje w powietrzu a jeszcze te prognozy nie rozpieszczaja niby mroz ale bez wiatru i te zarazki ,smog i wszystkie brudy wisza w powietrzu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom