reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana to gdyby coś byli nie tak to wydaje mi się że i tak by wylapal na normalnym USG ! Będzie dobrze a teraz na prenatalne idziesz do swojej lekarza czy innego ? On cię kierował czy sama
Też mam taką nadzieje, a ja to straszna panikara :( Nie mój nie ma uprawnień , powiedział ze to polowkowe jest wazne i ze dobrze choc jedno dodatkowe usg zrobic , wiec sie zdecydowałam , jutro polowkowe a w czwartek wizyta u mojego lekarza, Do mojego miasta przyjezdzaja lekarze z łodzi z uprawnieniami wlasnie

reklama
Hej :) Dopiero nadrobiła wszystko ze wczoraj od 16tej :) Ale naprodukowałyście. Wróciliśmy z kina jakoś o 21, fajnie było :) Wydałam ostatnie pieniądze na spodnie ciążowe w C&A ale są super wygodne :) A co tam słychać u naszych mam bliźniaków? Dawno się nie odzywały, mam nadzieję, że jest ok.

Ooo to super, że Ci masaż pomógł :)

Ale jak będzie potem ładnie :) Ja już z utęsknieniem czekam na nasze ocieplanie domu we wrześniu. Myślałam, że w związku z tym remont pokoju dla dziecka zaczniemy dopiero koło października ale M stwierdził, że spokojnie zrobimy go w maju/czerwcu bo wtedy już i tak grzyb nie wychodzi a wszytko lepiej będzie schło i się wywietrzy :) Więc już nie mogę się doczekać :)

Gratulacje :) Kolejna dziewczynka, dużo ich ostatnio się ujawnia :) Ciekawe jak to będzie na końcu, jakiej płci będzie przewaga.

Widzę, że duże zakupy :D Super! Ja to w ogóle w domu jak zobaczyłam ten dwupak spodni, które kupił M to się zastanawiałam skąd on je wziął bo takich w gazetce nie ma :p Są w dwóch odcieniach niebieskiego z misiem polarnym :p

Nic się nie martw Twój dzidziuś wcale nie jest mały :) Mój na połówkowym miał tylko 284g :)

Ooo dzięki :D

Nie smutaj się, to taka gorsza chwila tylko :) Wszystko się ułoży :) Zdrówka dla Matiego.

My tylko 5 lat ale i tak mnie to przeraża :errr:

Śliczności [emoji7] Mamy ten sam dresik :D I jeszcze taki z gatkami w paski pomarańczowe :) Widzę, że kupiłaś stanik, zauważyłam, że masz spory biust, ten rozmiar 85c jest ok? Bo też chciałam kupić ale wyszło mi, że mam 75E biorąc pod uwagę, że niby zaokrągla się w dół (mam 78cm pod biustem na wydechu i w biuście 97cm) Myślisz, że jakiś rozmiar z lidla byłby na mnie dobry? Np 80D?

Nie mierzylam go jeszcze normalnie mam 75 c przed ciąża ale to jest bawełniany wiec wzięłam 85 No i po porodzie moje cycki będą jeszcze bardziej pełniejsze z doświadczenia po corce już wiem
Nie sugeruj się stanikami z lidla bawełnianymi z tabela rozmiarów bo jak oglądałam rozmiar D to był naprawdę duzzzzzy nawet na mnie
Najmniejsze jakie ja widziałam to były te 85C
Ale nie wiem czy u mnie w sklepie tylko czy ogólnie w ofercie się zaczynały od takiego rozmiaru

16udyx8di9hvrs5t.png

Nie mierzylam go jeszcze normalnie mam 75 c przed ciąża ale to jest bawełniany wiec wzięłam 85 No i po porodzie moje cycki będą jeszcze bardziej pełniejsze z doświadczenia po corce już wiem
Nie sugeruj się stanikami z lidla bawełnianymi z tabela rozmiarów bo jak oglądałam rozmiar D to był naprawdę duzzzzzy nawet na mnie
Najmniejsze jakie ja widziałam to były te 85C
Ale nie wiem czy u mnie w sklepie tylko czy ogólnie w ofercie się zaczynały od takiego rozmiaru

16udyx8di9hvrs5t.png
Aż się nie chce wierzyć, że masz 75c, nie wiem jakim cudem mi wychodzi albo 75e albo 80d bo mój biust przy Twoim to pikuś.
M mi wczoraj kupił ten dwupak topów do karmienia i zastanawiam się czy faktycznie nie lepiej nosić je bez stanika, bo mają taką doszytą część materiału zakończoną mocną gumką i nawet nie wiem czy nie byłoby mi za ciasno a i tak kupił mi rozmiar M(40/42) gdzie normalnie w lidlu kupuję S bo M jest za duże, tylko nie wiem jak by to wyglądało gdybym przylepiła wkładki laktacyjne i czy w ogóle by się trzymało.

Moj mąż ma dziś urodziny a ja bez prezentu jeszcze nawet nie wiem co mu kupić bo wszystko ma ...
dobrze ze już piątek
Jeszcze dziś idę na kastrację z moim guciem i mam stres chyba większy niż przed usg bo będzie uśpiony na jakieś 3 godziny ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj mąż ma dziś urodziny a ja bez prezentu jeszcze nawet nie wiem co mu kupić bo wszystko ma ...
dobrze ze już piątek
Jeszcze dziś idę na kastrację z moim guciem i mam stres chyba większy niż przed usg bo będzie uśpiony na jakieś 3 godziny ...

Kciuki za Gucia [emoji110] co do prezentu to nie pomogę bo sama mam zawsze problem z prezentami dla faceta.

dobrze ze już piątek

A może jakieś narzędzie albo coś sportowego? U mnie też zawsze ten sam problem bo ma na prawdę wszystko dlatego zawsze pytam otwarcie co by chciał bo kolejne ubrania , kosmetyki , biżuteria się nie sprawdzają , oj biedny Gucio , ale bedzie w dobrych rękach niemartw się przynajmniej postaraj. :)

reklama
Monika ja z córka tez nie byłam na tych pierwszych bo lekarz zrobił usg i nie widział przeciwwskazań byłam potem w 20 tyg nie martw się napewno jest Ok tym bardziej ze mas usg co wizytę wiec jakby cis było niepokojącego to twój lekarz wysłałby cię do specjalisty

Do góry