reklama
Gratuluję skończonej połowy i współczuję wk... z powodu odwołanej wizyty...Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]
Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Jakie śliczne te ciuszki [emoji7]Kupiłam poduszkę do spania i nie szalałam więcej bo właśnie dowiedziałam się że koleżanka z Niemiec wysyła mi paczkę z ciuszkami a poduszkę sprawdzę już dziś a oto ciuszki
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Napisz koniecznie, jak się sprawdzi poduszka
Veraska
Fanka BB :)
Cieszę się że coś pomogłam :-)Właśnie...! Pytanie jakie my będziemy dla naszych królewiczów... [emoji48][emoji48]
A wiesz że Banderas w ogóle mi nie przyszedł do głowy...? No więc zawęziliśmy właśnie między Massimilano a Antonio... zawsze coś
Dziewczyny, idę na masaż! Mam nadzieję, że tam nie usnę jak zrobi mi się błogo
Super! Ja jutro
Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję, że szybko zajdzie w ciążę i urodzi zdrowe maleństwo [emoji106]Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć znamy się tylko z fb w sumie dobra duszyczka Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będzie lato/jesień, więc koszulki z kopertowym dekoltem, takim z dużą zakladką - wtedy można odsłonić pierś dekoltemA ja się zastanawiam w co się ubierać na co dzień i na wyjście żeby móc swobodnie karmić Nawet jak założę stanik do karmienia to musiałabym też mieć jakiś ciuch z odkrywanymi piersiami. Macie jakieś pomysły?
Tak, to jak najbardziej mogą być ruchy [emoji106]Kochany ja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie [emoji14]
* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchy [emoji14] a teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ?
reklama
Podziel się: