reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I dobrze się będzie sterylizowac w tym ? Bo chyba polecę kupić. 70zl i dobra firma to się opłaca.
Moja sąsiadka mi właśnie poleciła. Ona ma dziewczynkę 5 mscy i mówi że ten sprzęt z lupilu jest mega. Ona ma identyczny i jest zadowolona. Nie ma żadnych zastrzeżen :)

reklama
@klaudiaa975 półśpiochy moim zdaniem super sprawdzają się i przy chłopcu i dziewczynce, natomiast śpioszki moim zdaniem zupełnie zbędę wtedy i mniej wygodne..

@Karla88 musiałam przeoczyć tego posta, buuuuuu. Dawaj znać koniecznie, ja też lubię H&M za jakość przede wszystkim no i mają czasami naprawdę super wzory :)
No w sumie tak. Bo polspiochy zalozy się na body a spioszki gorzej bo na body za dużo i nie wygodnie

No wlasnie. Dla mnie to chore, bo sa sytuacje, ktore uniemozliwiaja prace, ale bie normalne funkcjonowanie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie o to chodzi - jak miałam leżeć to leżałam tylko do wc chodziłam, ale jest różnica iść na spacer do pobliskiego lasu/parku, albo do sklepu po pęczek pietruszki, a jest różnica siedzieć 8h non stop przy kilku monitorach (w pracy mam na biurku 3...),nosic laptopa, itd, plus godzina dojazdu w jedną stronę, albo jak ktoś ma bardziej "dokuczliwą" pracę, gdzie dźwiga, jest narażony na chemię itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A te koszulki do karmienia z Lidla mają jakieś usztywniane miseczki?
Niestety nie;/ Ja zamierzam w nich spać i w nocy karmić. Ewentualnie zakładac do tego biustonosz do karmienia to też 2 ruchy i pierś wolna :)

A te skarpetki nie będą za grube na lato ? Bo też myślałam o nich ale chyba cieńsze kupię żeby się nóżka nie pocila. Czy się mylę ?
Nie są grube :) Jak bedzie ciepło to mam zamiar Stasiowi prócz body zakładac skarpetki :) Jeśli będzie mu za ciepło to zdejmę

Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]

Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]

Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Teraz jakiś taki fatalny okres. Każdy się zle czuje, kicha, zawalone zatoki, żołądek sciśniety itp :( Trzymam kciuki, żeby było Ci lepiej :)

Do góry