reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I dobrze się będzie sterylizowac w tym ? Bo chyba polecę kupić. 70zl i dobra firma to się opłaca.
Moja sąsiadka mi właśnie poleciła. Ona ma dziewczynkę 5 mscy i mówi że ten sprzęt z lupilu jest mega. Ona ma identyczny i jest zadowolona. Nie ma żadnych zastrzeżen :)

reklama
@klaudiaa975 półśpiochy moim zdaniem super sprawdzają się i przy chłopcu i dziewczynce, natomiast śpioszki moim zdaniem zupełnie zbędę wtedy i mniej wygodne..

@Karla88 musiałam przeoczyć tego posta, buuuuuu. Dawaj znać koniecznie, ja też lubię H&M za jakość przede wszystkim no i mają czasami naprawdę super wzory :)
No w sumie tak. Bo polspiochy zalozy się na body a spioszki gorzej bo na body za dużo i nie wygodnie

No wlasnie. Dla mnie to chore, bo sa sytuacje, ktore uniemozliwiaja prace, ale bie normalne funkcjonowanie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dokładnie o to chodzi - jak miałam leżeć to leżałam tylko do wc chodziłam, ale jest różnica iść na spacer do pobliskiego lasu/parku, albo do sklepu po pęczek pietruszki, a jest różnica siedzieć 8h non stop przy kilku monitorach (w pracy mam na biurku 3...),nosic laptopa, itd, plus godzina dojazdu w jedną stronę, albo jak ktoś ma bardziej "dokuczliwą" pracę, gdzie dźwiga, jest narażony na chemię itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A te koszulki do karmienia z Lidla mają jakieś usztywniane miseczki?
Niestety nie;/ Ja zamierzam w nich spać i w nocy karmić. Ewentualnie zakładac do tego biustonosz do karmienia to też 2 ruchy i pierś wolna :)

A te skarpetki nie będą za grube na lato ? Bo też myślałam o nich ale chyba cieńsze kupię żeby się nóżka nie pocila. Czy się mylę ?
Nie są grube :) Jak bedzie ciepło to mam zamiar Stasiowi prócz body zakładac skarpetki :) Jeśli będzie mu za ciepło to zdejmę

Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]

Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witajcie[emoji5]
Dzis koncze 20tc, polowa za mna[emoji3]

Cos mnie znowu zatoki zaczynaja brac[emoji53] Jestem zalamana.
Do tego sie zdenerwowalam, bo mialam dzis z corka wizyte w poradni, nie poszla do przedszkola, a rano zadzwonili, ze doktor nie dotarla i wityty nie bedzie. I tak niepotrzebnie w domu siedzimy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Teraz jakiś taki fatalny okres. Każdy się zle czuje, kicha, zawalone zatoki, żołądek sciśniety itp :( Trzymam kciuki, żeby było Ci lepiej :)

Do góry