reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :)

Ja obudziłam się dziś z bólem głowy i katarem :/ no ale co zrobić... Trzeba jakoś funkcjonować.. Położę się pewnie popołudniu.. Tymczasem na śniadanko jajecznica z boczkiem :) a później hyc do lidla :)

P.s. Dziś będzie "dobry" dzień... Już zdążyłam kawę wylać z rana...

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wylez się dzisiaj, może przejdzie :*
Ooooj. Po kawie ciężko schodzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka dziewczyny :* właśnie się obudzilam jeszcze leżę i juz zaczynam się stresować bo dziś mam prenetalne dzidzia kopie ale wiadomo jak to jest my zawsze będziemy się stresować także proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okej :* i ja dziś wybieram się do lidla mam obok mojego lekarza także wskocze przed usg i po usg :D

Trzymam kciuki:)

Oj i tu się nie zgodzę. Osobiscie mam 2ke wpisaną i dwa dni temu mialam kontrolę. Pan mi wyjaśnił ze na 2 wolno mi isc do lekarza, apteki i po artykuły pierwszej potrzeby. Nie można sobie od tak latać po mieście, sklepach itp. Mówił mi jak to czasem życzliwi donoszą ze x czy y zamiast na zwolnieniu to po sklepach lata.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No na mnie nie ma nikt co donosić bo od początku ciąży przez problemy tylko leżałam a kontroli kilka już miałam. Nie mam też swojej firmy, od 10 lat umowa o pracę na czas nieokreślony.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dopiero 18tydzien a ja się stresuje tyloma rzeczami na przód :no:
- czy moje mlleko będzie starczało dziecku
- kolki
- czy będę potrafiła robić te wszystkie deserki, obiadki tak żeby dziecku dostarczac jak najwięcej potrzebnych składników
- czy będę wiedziała jak ubrać na daną pogodę
I wiele wiele wiele innych .. :o

Wychowywałam chrzesnice od urodzenia do 3latek. Mieszkała z nami odrazu po wyjściu ze szpitala a później ja pomieszkiwałam z nią i jej mama. Ale chyba wszystkiego pozapominalam. Jej mama miała depresję więc wszytko robilam z moją, później sama jak mama chodziła do pracy. Karmienie, przewijanie, kąpanie, spacery.. ale przy swoim to chyba większy stres . :oops:

reklama
Dopiero 18tydzien a ja się stresuje tyloma rzeczami na przód :no:
- czy moje mlleko będzie starczało dziecku
- kolki
- czy będę potrafiła robić te wszystkie deserki, obiadki tak żeby dziecku dostarczac jak najwięcej potrzebnych składników
- czy będę wiedziała jak ubrać na daną pogodę
I wiele wiele wiele innych .. :o

Wychowywałam chrzesnice od urodzenia do 3latek. Mieszkała z nami odrazu po wyjściu ze szpitala a później ja pomieszkiwałam z nią i jej mama. Ale chyba wszystkiego pozapominalam. Jej mama miała depresję więc wszytko robilam z moją, później sama jak mama chodziła do pracy. Karmienie, przewijanie, kąpanie, spacery.. ale przy swoim to chyba większy stres . :oops:

ja tez sie stresuje a jedno dziecko juz mam :p normalne watpliwosci matki Polki pociesze cie jedynie ze na nie wszystko mamy wplyw... np kolki czy pokarm i nie ma sie co na przod juz stresowac
mysl raczej o tym co chcesz kupowac dziecku :D

Do góry