reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Zazdroszczę Wam tych łupów, też miałam zahaczyć o Lidla dzisiaj no ale nie ma jak [emoji6] dobrze, że już sporo mam. Ostatnio odkupiłam od koleżanki siostry całe pudło najmniejszych ciuszków za 60zł, większość z H&M i Smyka więc myślę że do rozmiaru 68 jestem zaopatrzona [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

mi przyszly wlasnie 4x body z hm rozmiar 56 i wg mnie jakies wieksze sa.. chyba 50 bede musiala dokupic
Mnie też się wydaje, że np z Lidla wychodzą większe dlatego prosiłam M żeby kupił 50/56 bo właśnie małych nam brakuje. Ale polecam z C&A super gatunkowo i rozmiarówka raczej standardowa :) Pochwal się zakupami :D

Dziękuję za trzymanie kciuków,wizyta pozytywnie,dzidziuś ma ok. 25 cm razem z nogami i jest prawdopodobie dziewczynką:) fikołki robiła straszne na tym usg,a na razie ruchów nie czuje i lekarka mnie uspokoiła,że jeszcze mam czas na to:) oczywiście ciśnienie gabinetowe było,ale na szczęście mam rozsądną prowadzącą i wie,że w domu mam niskie;)
Super, gratuluję wizyty [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć mamuśki dawno mnie nie było ale jakoś czasu mi brak.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Podczytuję czasami co tam u Was. Ja już czekam z niecierpliwością na poniedziałek i połówkowe:).
Dzisiaj też byłam w Lidlu tyle że kupiłam parę rzeczy ciążowych
1519293349-039c492e51c7cdb4-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Super, ślicznie wyglądasz :) A co u Ciebie? Który to już tydzień? Płeć już znasz? Bo już nie pamiętam co u kogo :p

Mnie też się wydaje, że np z Lidla wychodzą większe dlatego prosiłam M żeby kupił 50/56 bo właśnie małych nam brakuje. Ale polecam z C&A super gatunkowo i rozmiarówka raczej standardowa :) Pochwal się zakupami :D

rozladowal mi sie tel wiec wrzuce linki
Link do: Kopertowe body 2-pak - Biały - Dziecko | H&M PL ja placilam 27,90 byla promocja
Link do: Kopertowe body 2-pak - Bladozielony/Misie - Dziecko | H&M PL tez 27,90

gatunkowo mieciutkir bardzo fajne ale tak jak pisalam 56 rozmiar troche wielki mysle ze 62 tez wejdzie

Super, ślicznie wyglądasz :) A co u Ciebie? Który to już tydzień? Płeć już znasz? Bo już nie pamiętam co u kogo :p
U mnie wszystko ok. tylko cały czas mam jakieś zajęcie chłopaki do szkoły, młodszego muszę pilnować bo opuścił się trochę w czwartej klasie. U mnie prawdopodobnie dziewczynka ale potwierdzę to dopiero w poniedziałek u mnie 19+6 czuję już maluszka ale jeszcze nieregularnie.[emoji2]

rozladowal mi sie tel wiec wrzuce linki
Link do: Kopertowe body 2-pak - Biały - Dziecko | H&M PL ja placilam 27,90 byla promocja
Link do: Kopertowe body 2-pak - Bladozielony/Misie - Dziecko | H&M PL tez 27,90

gatunkowo mieciutkir bardzo fajne ale tak jak pisalam 56 rozmiar troche wielki mysle ze 62 tez wejdzie
Śliczne :) Widzę, że lubisz takie odcienie mięty :) Ja też.

U mnie wszystko ok. tylko cały czas mam jakieś zajęcie chłopaki do szkoły, młodszego muszę pilnować bo opuścił się trochę w czwartej klasie. U mnie prawdopodobnie dziewczynka ale potwierdzę to dopiero w poniedziałek u mnie 19+6 czuję już maluszka ale jeszcze nieregularnie.[emoji2]
Ja też już czuje, ale też nieregularnie Pierwsze kopniaki dostałam w tłusty czwartek po zjedzeniu pączka :D Do przedwczoraj czułam kopniaki tylko z lewej strony a wczoraj pierwszy raz na środku brzucha :) Cudne uczucie [emoji173] Chciałabym już czuć codziennie.

reklama
Cześć mamuśki dawno mnie nie było ale jakoś czasu mi brak.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Podczytuję czasami co tam u Was. Ja już czekam z niecierpliwością na poniedziałek i połówkowe:).
Dzisiaj też byłam w Lidlu tyle że kupiłam parę rzeczy ciążowych
1519293349-039c492e51c7cdb4-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

super wyglądasz czy to ta tunika z lidla???

Do góry