reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej hej! Witamy was przy drugim śniadaniu ;) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)
Dziewczyny! co ostatnio najczęściej jecie? albo, jecie coś czego za czym wcześniej nie przepadałyście? lub przeciwnie? Mi smaki całkiem się pozmieniały.. Ani mięsa..ani zupy mi nie podchodzą. Najchętniej jadła bym jakieś kanapeczki z serem, ewentualnie jogurcik jabłko i gruszka nic więcej :-( :(
A i mojej córeczce baaardzo smakują krówki :-D
Ja nie mogę nic smażonego bo zaraz mam wzdęcia. Słodyczy jak nie jadłam tak dalej jeść nie mogę. Czasem zjem zupę ale dalej ciężko u mnie z apetytem. Kanapki wchodzą i staram się dawać na nie jak najwięcej warzyw. Czasem najdzie mnie na pizze ale jak zjem to znowu umieram [emoji2] i tak w kółko [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
A to moje brzuszki jest juz naprawdę duży :D
Ale masz pileczke hihi....az sie dziwie ze tesciowa wczesniej nie zauwazyla.
Ja w poniedziałek, ciekawe czy potwierdzi bo moja siostra do 33 tyg miala dziewuszke a później okazal się chłopczyk, i naprawdę mial spory sprzęt i duże jejka :D:aż śmialysmy sie gdzie i jak on tam to chowa
Moj Mati do 30 byl dziewuszka,ale mialam robione szybkie usg na slabym sprzecie jedynie wymiary itd. Nie to co teraz...usg prawie 30 minut ogladanie z kazdej str.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w pietwszej ciazy bylam na wakacjach, a tetaz na feriach. Moim zdaniem nie powinno byc z tym problemu, ale niedawno kolezanka mi mowila, ze na l4 w ogole nie powinno sie wychodzic z domu poza lekarzem i apteka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
I tak samo mówiły mi Panie z ZUSu, nie ma znaczenia czy to 1 czy 2 na zwolnieniu. Przy dwójce lekarz, apteka, badania i sklep po produkty pierwszej potrzeby.

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry