reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Myślę , że nie. Niektóre kobiety popuszczaja , a nie czują i to może być od początku ciąży . Jeśli bardzo się niepokojisz to podobno można jakieś testy kupić czy to wody albo na izbę podjechać
Chyba jednorazowo tak poleciało. W sumie kicham setki razy dziennie i czasem na prawdę musze nogi zacisnąć nieco mocniej :D co będzie później :o

reklama
No właśnie np ktoś ma w pracy szkodliwe warunki i nie ma możliwości przeniesienia kobiety na inne stanowisko. I co wtedy? Już jest ubezwłasnowolniona i ma w domu siedzieć? Absurd.

p19uqqmzxqi22hcj.png
No wlasnie o to mi chodzi. Ale tak samo poza ciaza. Mozna miec l4 na np.wysypke alergiczna z ktora pracowac nie mozna w danym zawodzie, ale nie przeszkadza ona w robieniy zakupow czy odbietanou dziecka z przedszkola. Jakies chore to wszystko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Jedz ile masz ochotę kochana :) Smacznego :)

reklama
Do góry