reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Różnie, ale przy następnym przypilnuję, żeby było 2... ;)
Teraz i tak to, co chodzę to "niezbędne", wszystko załatwiam przy okazji wyjścia do lekarza itd. Ale pytam hipotetycznie.. ;)
Czyli jak będę miała 2, to mogę spokojnie wyjechać na weekend?

0d1yrjjgtd95fou3.png
W weekend Cie nikt nie sprawdzi bo ZUS nie pracuje więc śmiało [emoji2] w ciągu tygodnia do 15 ja siedzę w domu bo już miałam 3 albo 4 kontrole [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
No wlasnie ja tez sie boje, ze nie dam rady tego wypic. Ale musze sprobowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
@oliwiapatrycja
Siemie jest bardzo neutralne w smaku, myślę, że nie będzie źle... ja piję od jakiegoś czasu na gardło, zgagi w tym okresie nie miałam, ale nie wiem, czy to nie zbieg okoliczności.
Najlepiej kupić całe ziarna i zemleć samemu, a zapas trzymać w lodówce, te mielone bardzo szybko jełczeją.

A ja tak myślę czy nie przesunąć wizyty u mojego lekarza. Bo połówkowe jest 9ego a wizyta 12ego. I trochę za szybko bym była u lekarza, i znowu czekać 4tygodnie [emoji14] ale nie wiem jak by to wyglądało jak bym zamiast po 4 tygodniach zgłosiła się na wizytę po 6 :D
Ale lekarz może mieć w planach dać Ci jakieś zalecenia odnośnie badań, które musisz zrobić :) no i zważyć Cię :) zmierzyć ciśnienie

f2w39n7303c24ozn.png

@oliwiapatrycja
Siemie jest bardzo neutralne w smaku, myślę, że nie będzie źle... ja piję od jakiegoś czasu na gardło, zgagi w tym okresie nie miałam, ale nie wiem, czy to nie zbieg okoliczności.
Najlepiej kupić całe ziarna i zemleć samemu, a zapas trzymać w lodówce, te mielone bardzo szybko jełczeją.
No bez smaku ale i tak okropne jak dla mnie :-D ta konsystencja..
Ale zazwyczaj tak jest co ma działać nie ma dobrego smaku tak samo z lekami mają działać nie smakować
Może spróbuję to wypić i sobie zrobię dzisiaj, ostatni raz piłam w 2014 jak byłam w ciąży, czasem smaki się zmieniają po paru latach :-D

reklama
Do góry