reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kup aspargin. Kosztuje z 9 zł. Za 50tabletek. Może on Ci pomoże tak jak mi.

Ale przynajmniej rozstępów nie miała po tylu ciazach. :D

Też miałam takie bóle. A tydzień temu zwijalam się z boku na podłodze. Nie mogłam ruszyć, a później okropny ból jajnika i leżenie przez dwa dni. Po tym lekarz przepisał mi aspargin.

Byłam u laryngologa. Spojrzała w nos i odrazu stwierdziła że to alergia. Ale ja też jestem pewna. Bo dochodzi ciągle kichanie. Swędzenie oczu, uszu, podniebienia :(
A no to takie objawy jak u mnie. Pewnie alergia wziewna. To musisz to zdiagnozowac po porodzie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A dziękuję u mnie wszystko super [emoji4] w tamtym tygodniu musiałam jechać do siostry pilnować jej dziecka bo zwykle pilnuje go mama a gorączka ja rozlozyla :) wróciłam do domu a tu facet chory [emoji16] więc ciągle robię wszędzie za opiekunke [emoji16] ale facet już dziś dobrze się czuję i na paznokciach byłam [emoji16] mało miałam czasu na udzielanie się , ale czytam codziennie wieczorem [emoji16] może niedługo znów będę miała czas i będę mogła co chwilę wchodzic na forum [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A dziękuję u mnie wszystko super [emoji4] w tamtym tygodniu musiałam jechać do siostry pilnować jej dziecka bo zwykle pilnuje go mama a gorączka ja rozlozyla :) wróciłam do domu a tu facet chory [emoji16] więc ciągle robię wszędzie za opiekunke [emoji16] ale facet już dziś dobrze się czuję i na paznokciach byłam [emoji16] mało miałam czasu na udzielanie się , ale czytam codziennie wieczorem [emoji16] może niedługo znów będę miała czas i będę mogła co chwilę wchodzic na forum [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
To dobrze, że wsZystko dobrze :)
Przynajmniej szybciej czas ci leci do wizyty :D zdrowia dla faceta :)

Przodujace lozysko juz mialam w 13 tc i nigdy sie nie podnioslo [emoji85][emoji85][emoji85][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam na mamaginekolog, że lekarz nie powinien mówić/oceniać przed 20tc :) bo dopiero od 20tc się używa tego określenia :) liczę na to, że 1 marca już będę miała wyżej :) a 6 mam prenatalne u lekarza z certyfikatem i zobaczę co on powie :) podobno (wg. Mamyginekolog) aż 99% lozysk, które w 20tc są przodujace w późniejszych tygodniach przestają być :) i na to liczę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry