reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hmmm, dwa mogą być? ;)
8572d656c201d733b68348e5bc063d13.jpg

Ale jak będzie ktoś inny chętny, to chętnie się podzielą ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ohhh jak bliźniaki wyglądają :))

reklama
Dziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży :)? może być fajne :)?
Koleżanka chodziła na jogę dla ciężarnych o bardzo sobie chwaliła :)
Klasyczny aerobik, skakanie itd odpada ale jakaś joga czy pilates mogłyby być fajne ;)
Zwłaszcza jeśli nie masz przeciwwskazań i masz jakieś takie zajęcia w okolicy :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też mam, u mnie wszelaka chemia - płyny do płukania tkanin (zapach... nawet jak mama wypierze u siebie, to...), świeczki zapachowe itd.
Ja zaczynam głównie kaszleć, niektórzy reagują bardziej kichaniem, katarem, lzawieniem oczu itd.
Nie zaczeliscie czegoś używać nowego? Płyn do podłóg, płyn do płukania, proszek, perfumy, itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie wiem, wydaje mi się że używamy wszystkiego takiego jak wcześniej .. nawet kołdrę wyrzuciłam do siostry na tydzień bo miałam z pierzem. Ale to tez nie od tego. Będę miała ubaw i nerwy po porodzie jak się dowiem że taka męczarnia od jakiejs drobnostki :/

U mnie na ostatnim usg też nie było nawet czego zdjęcia robić [emoji16] tylko płeć i nogę zgieta w kolanie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
no ja dziś niestety albo stety mogę pochwalić się tylko przyrodzeniem mojego synka :D twarz zasłaniał piąstkami jakby gardę trzymał :p dał sobie wszystko pomierzyć i zbadać ale o zdjęciu buźki mogłam pomarzyć :p za to pośladki i jajka pokazywał śmiało :p

Może zamawiała - często firmy robią promocje, była np "paczuszka dla maluszka", ale 1 sztuka na osobę, więc można było zamówić np dla rodziców, siostry itd, i mieć dwie ;)
Ale - jeśli siostra przygarnela kociaka, to na pewno jest mniej "zaopatrzona" niż burasiątka ze zdjęcia (niedługo będzie 10 lat u mnie ;)), i zabawki czy lakocie się jej przydają.... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzwoniłam :p zamówiła dla swojego :p a już miałam dać swojemu psiakowi :D

reklama
Ohhh jak bliźniaki wyglądają :))
To rodzeństwo z jednego miotu ;)
Wtedy jeszcze nie byłam wolontariuszką (zostałam nią miesiąc później...), pojechałam do fundacji po jednego, no ale nie mogłam ich przecież rozdzielić.... [emoji7]

Z młodości :
5e5a653631d282631640707a3e27d9a8.jpg

56436f50b9f8eb07de5c51c937e85f31.jpg

I aktualne z ostatnich dni, jak leżałam, i dotrzymywaly mi towarzystwa ;)
bba561ad2c6cd7b26705b14e46fec1a9.jpg

875a9162009a9f7e096359f3f8c0f8a6.jpg

Oczywiście się biją, gonią, futro fruwa itd, ale i tak bym ich nie rozdzieliła ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry