Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Hmmm, dwa mogą być?
Ale jak będzie ktoś inny chętny, to chętnie się podzielą
Ohhh jak bliźniaki wyglądają )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm, dwa mogą być?
Ale jak będzie ktoś inny chętny, to chętnie się podzielą
Koleżanka chodziła na jogę dla ciężarnych o bardzo sobie chwaliłaDziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży ? może być fajne ?
Duży chłopak [emoji16] takim tempem za chwilę pół kg [emoji16]Jestem po połówkowych synuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe rączki, nóżki wszystko na miejscu oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie może dzidzia tego potrzebuje i daje Ci znaki że wielki czas zacząć się oszczędzać mamusiu
U mnie na ostatnim usg też nie było nawet czego zdjęcia robić [emoji16] tylko płeć i nogę zgieta w kolanie [emoji16]Oj ciężko z ładnymi bo synek uparty i nie chciał pozować... Ale co widziałam to moje hehe coś może wybiorę [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mam się oszczędzać a Ona tam w brzuszku szaleje
Ja też mam, u mnie wszelaka chemia - płyny do płukania tkanin (zapach... nawet jak mama wypierze u siebie, to...), świeczki zapachowe itd.
Ja zaczynam głównie kaszleć, niektórzy reagują bardziej kichaniem, katarem, lzawieniem oczu itd.
Nie zaczeliscie czegoś używać nowego? Płyn do podłóg, płyn do płukania, proszek, perfumy, itd?
no ja dziś niestety albo stety mogę pochwalić się tylko przyrodzeniem mojego synka twarz zasłaniał piąstkami jakby gardę trzymał dał sobie wszystko pomierzyć i zbadać ale o zdjęciu buźki mogłam pomarzyć za to pośladki i jajka pokazywał śmiałoU mnie na ostatnim usg też nie było nawet czego zdjęcia robić [emoji16] tylko płeć i nogę zgieta w kolanie [emoji16]
Może zamawiała - często firmy robią promocje, była np "paczuszka dla maluszka", ale 1 sztuka na osobę, więc można było zamówić np dla rodziców, siostry itd, i mieć dwie
Ale - jeśli siostra przygarnela kociaka, to na pewno jest mniej "zaopatrzona" niż burasiątka ze zdjęcia (niedługo będzie 10 lat u mnie ), i zabawki czy lakocie się jej przydają.... [emoji15]
To rodzeństwo z jednego miotuOhhh jak bliźniaki wyglądają )