reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Da sie ,jutro pojde zrobic. Robi sie przeciwciala igg na parwowirusa B

hchygzu3s1ksbpf1.png
Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Doktor Google mnie tak zdiagnozował [emoji2]
A poważnie to w szpitalu mi wyszło mało ketonów w moczu i pisało właśnie że mogą być przy cukrzycy więc dla świętego spokoju sprawdziłam glukozę [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Malo ketonów to raczej dobry objaw, dużo ketonow w moczu jest też przeważnie przy odwodnieniu, u kobiet w ciąży ketony moga występować tak samo jak białko może się znaleźć

Dziewczyny kupiłam ten inhalator nebulizator o którym pisałam ostatnio, przy okazji kupiłam też mgiełkę solankową i zastanawiam się jak często mogę jej używać i czy tylko w przypadku przeziębienia czy też na co dzień? Co jeszcze możecie polecić na przeziębienia i katar?
Ja w I trym. urzywalam prawie codziennie. Wydaje mi sie, ze nie ma przeciwwskazan, tak jak przy soli fizjol.
Oprocz tego woda morska w spray'u. W razie wiekszych problemow to mi laryngolog mowila, ze jedyne co mozna to otrivin alergy i sinupret.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ooo nigdy nie próbowałam herbaty z lipy, muszę wypróbować :) Póki co nic mnie nie bierze (odpukać) ale jak się kładę i rano wstaje to mam lekko przytkany nos.

Od jakiś 10 minut mam dziwne uczucie w brzuchu, takie jakby łaskotanie, jakby mrówki mi chodziły od środka, myślicie, że to mały? Dotąd tylko kopał.
Moze sie teraz tylko kreci[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry