reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Glukoza 74 więc cukrzycy nie mam [emoji2] jestem panikarą [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
@Marika92 super wiadomości. Moj synek na 20+1 tez mial 390 gram. Duze juz maluchy są[emoji3]

Wlasnie robię pstraga na obiadek. Tak mnie naszło i ryby mi sie chcialo. Do tego pyszna surówka.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola śliczne te zdjęcia
@malina11 gratulacje córeczki i jak tam twoja szyjka ?
Oliwka brzuszek już troszke wypycha, ale teraz to z dnia na dzień wiejszy
Dziewczyny odebrałam wyniki wszystko pięknie tylko w moczu wyszło mi " skąpa flora bakteryjna pojedyncze wpw" i co teraz ?
Pojedyncze bakterie to nic zlego. Moga byc nawet z okolicy cewki. Mysle, ze nic sie z tym nie robi, tylko kontrola przy nastepnych badaniach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję udanych [emoji4]
Ja rano zaniosłam mocz do badania przed czwartkową wizytą i przy okazji sprawdzam glukozę. Naczytałam się w internecie, że senność, ból głowy to może być cukrzyca ciążowa. Do tego w szpitalu w moczu wyszło mi mało ketonów i to już przesądziło sprawę [emoji2] niedługo wyniki powinny być na internecie to dam znać [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oby byly dobre!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie udało mi się wyciąć kawałka filmu ale udało się wrzucić obie części (mam dwie części bo lekarz kazał nam przyjść po krótkiej przerwie żeby mały zmienił pozycję, więc filmy mam dwa)
Link do: VTS_01_1.VOB
Link do: VTS_02_1.VOB
Działa?
Wow działa dział,jejku jakie śliczności ;) dopiero takie kropki były a tu już takie dzieciaczki!

reklama
No wiec bylam dzisiaj. Mamy rumien lekarz mowi ze jesli sie zaraze mam robic usg do konca ciaY co tydzien czy nie ma uszkodzen plodu

hchygzu3s1ksbpf1.png
O matko kochana, tak mi przykro[emoji20] Na prwno wszystko bedzie dobrze, ale ten stres nie potrzebny. Trzymam kciuki za Was!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry